Review: NYC Applelicious Lip Balm

21 nov 2012

Vandaag heb ik een review voor jullie over twee NYC lip balms. De Applelicious lip balms om precies te zijn. Cute en zeker weten applelicious! Welk meisje kan deze lip balms nou laten liggen?! Nou, ik zal je zeggen, ik in ieder geval niet!

Deze lijn bestaat uit vier verschillende kleuren. Ik heb gekozen voor de twee kleurtjes die mij ’t mooist leken. Namelijk Pink Lady en Big Apple Red. Vandaag zal ik de swatches aan jullie laten zien. Ook zal ik de pluspunten en minpunten weer op een rijtje zetten.


NYC Applelicious lip balm – Pink Lady


NYC Applelicious lip balm – Big Apple Red

Laten we het allereerst even hebben over de verpakking. Zelf vind ik de verpakking ontzettend leuk! Speels en heel girly. Zo kun je ze gemakkelijk terugvinden in je tas of make-up tasje, want ze vallen lekker op. Dit vind ik erg positief!

Buiten dat deze lip balms er natuurlijk super cute uit zien, zijn ze ook erg vriendelijk voor je lippen. Ze bevatten namelijk jojoba, karité en avocado olie. Hierdoor worden je lippen erg zacht. En applelicious it is, want de heerlijke geur van appels ruik je erg goed!


Links: Pink Lady – Rechts: Big Apple Red

Het blijven natuurlijk lip balms. Dat betekent dat ze redelijk sheer zijn en niet veel kleur afgeven. Dat weet je al op voorhand. Toch vind ik dat ze voor een lip balm redelijk veel kleur afgeven. Hierdoor is de rode kleur niet zo heftig en kun je deze gemakkelijk in een alledaagse look dragen. Dat vind ik fijn!

Pink Lady – Ik was eerst bang dat deze kleur een soort ‘frosty’ finish zou geven, maar dat is gelukkig niet zo. Het is een mooie, zachte roze kleur. Dit is echt een kleurtje dat zou dragen bij een heftige ooglook. Rustig, maar toch een beetje opvallend door de mooie kleur.

Big Apple Red – Dit is mijn favoriet! Als ik deze kleur zie, moet ik gelijk aan kersen denken. Ik vind rode lipstick prachtig maar al snel te heftig. Dan is deze lip balm een goede optie. Hij is wel rood, maar niet zo in your face. Prachtige kleur dit!

Echt meiden, geloof me. Ik heb mijn best gedaan om negatieve punten te vinden, maar ik kan ze écht niet vinden. Ik ben laaiend enthousiast over deze leuke lip balms van NYC. Had ik trouwens al gezegd dat ze lekker budget zijn? Ze zijn maar €2,79 per stuk!

Minpunten
– Niks, nada, noppes.

Pluspunten
– Gewoon te verkrijgen bij het Kruidvat.
– Lekker budget: €2,79.
– Ze geven veel kleur af voor een lip balm.
– Verzorgen de lippen erg goed.
– Ze zien er ongelooflijk schattig uit.
– De geur is zeker weten applelicious.

Ben jij ook al zo’n fan van deze schattige lip balms?

Liefs,
Joyce.

Psssstt: Vergeet je niet mee te doen aan mijn winactie? Je kan 20 euro winnen te besteden bij Groupon!

Reacties

  1. Ze zien er leuk uit! En ze geven inderdaad veel kleur af! En dat voor zo’n klein prijsje. Could be a favorite, want ik ben helemaal lipbalmverslaafd :)

    • Ja dat had ik dus ook! En toen dacht ik op een gegeven moment: oké, ik heb er nou al drie keer mee in m’n handen gestaan, ze zijn cute en niet zo duur, ik neem ze gewoon mee!

  2. Dat ziet er goed uit, ik ben nog op zoek naar een goede lippenbalsem die ook kleur afgeeft. Ik had er zelf één van de HEMA geprobeerd, prachtig kleurtje hoor maar hij droogde mijn lippen echt mega uit, en dat is nou juist niet de bedoeling ;-)! Ik denk dat ik deze maar eens ga uitproberen als jij er zo positief over bent. Prachtige kleurtjes en lekker budget, daar houden we van!

    xx

  3. Pingback: BeautyChef — Mijn favorieten van 2012

  4. Pingback: BeautyChef — Look: Amazone Green

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!