Review: Rimmel lippenstift – Kate Moss 03

3 aug 2012

Vandaag heb ik een review voor jullie van een Rimmel lippenstift. Nummer 03 van de ‘Kate Moss’ collectie om precies te zijn. Dit is een prachtige nude lippenstift en één van m’n favorieten.

 
 
 
 
Ik had nooit iets met lippenstift. Altijd had ik het idee dat lippenstift voor ‘oude vrouwen’ was. Ik droeg dan ook nooit lippenstift, wel lipgloss – af en toe. Toen ontdekte ik dat lippenstift erg mooi kan staan, en je niet per definitie ouder doet lijken. Ook blijft het véél langer zitten dan lipgloss. Sindsdien heb ik erg veel lippenstift gekocht, maar deze lippenstift van Rimmel steekt er echt bovenuit voor mij!

Het is een mooie, strakke, verpakking. Niet te veel poespas, gewoon simpel. Ik vind dat het product een luxe uitstraling heeft, door die matte, zwarte kleur. Ook staat er in sierlijke letters op: ‘Kate’. De dop loopt schuin af (net de vorm van een echte lippenstift) en op de bovenkant zit het logo van Rimmel gedrukt. Het welbekende kroontje. Niets aan te merken dus op de verpakking.

Let trouwens niet op dat vervelende plakrandje. ’t Ging er echt niet af! Aan de ene kant vind ik ’t fijn; zo weet je dat er niemand aan heeft gezeten. Aan de andere kant vind ik het onhandig omdat je het er niet gemakkelijk afkrijgt en omdat het niet mooi staat.


Als we dan de dop eraf draaien zie je een prachtige kleur. Zelf zou ik hem omschrijven als nude, met een lichtroze tint. Ook vind ik dat er wel een bruine tint in de lippenstift zit, maar heel weinig! Het is niet een hele opvallende kleur. Perfect als je net begint met make-up of het dragen van lippenstift.

Verder vind ik de kwaliteit van de lippenstift erg goed. De lippenstift heeft een hele romige structuur en voelt dus fijn aan op je lippen. Ook blijft ‘ie goed zitten. Niet perfect, want nadat je wat gegeten hebt, moet je hem een klein beetje bijwerken, maar dat vind ik niet erg. Over het algemeen blijft deze lippenstift gewoon erg goed op z’n plek zitten. Precies wat je moet verwachten van een lippenstift.

Dan wil ik het nog met jullie hebben over de geur van deze lippenstift. Ik vind ‘m echt ongelooflijk lekker ruiken. Ik weet niet precies waarnaar hij ruikt, het doet me een beetje denken aan kaneel.


Swatch op mijn hand…


Swatch op mijn lippen…


En tot slot nog een full-face foto…

Moet je kijken wat een prachtige pigmentatie! Ik ben zo tevreden met deze lippenstift, dat ik nog wel een paar andere kleurtjes wil halen. Nummer 5 spreekt mij ook wel aan. Dat is een framboos-achtige tint. Ik begin steeds meer te experimenteren met felle kleuren op m’n lippen, dus nummer 5 zou een goede keus zijn voor mij.

Ik heb €9,49 betaalt voor deze lippenstift.

Minpunten
– Het is een niet al te opvallende kleur
– De geur (ik vind ‘m lekker ruiken, maar ik heb gelezen dat sommige mensen deze lucht erg vies vinden)

Pluspunten
– De kleur is erg draagbaar!
– De romige textuur
– De geur
– De lippenstift blijft goed zitten

Ben jij al in het bezit van een ‘Kate Moss’ lippenstift? En wat vind je ervan?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik vind hem je gorgeous staat, de lipstick zelf is ook classy om te zien! Hij is inderdaad mooi romig, de nude tint is ook echt perfect voor jou. :) Ik heb zelf geen lipstick van Kate Moss in bezit, maar de nude versie en de rode lipstick vind ik het mooist!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!