Review: Rimmel lipstick – Kate Moss nr 107.

5 jun 2014

De laatste tijd probeer ik wat meer uit mijn comfort zone te stappen. Soms is het een succes, soms niet. Dit keer probeerde ik een wat donkerdere lipstick uit. Ook deze lipstick kocht ik in Londen en review ik vandaag voor jullie!

In Londen kocht ik twee van deze lipsticks. Van de één staat er al een review van online. Klik voor deze review hier. Het zijn beide totaal verschillende kleuren.

Ik koos voor kleur nummer 107. Een donkerrode kleur. Pas toen ik thuis kwam, zag ik hoe donker de kleur echt was. In de winkel had ik hem namelijk niet getest. Maakt niet uit, nog steeds een prachtige kleur, alleen iets minder ‘Joyce’.

De swatch op de hand. Ik ben enthousiast! De pigmentatie is prima. Dit is één streep zonder hard te drukken. Om de donkere kleur kun je niet heen en deze is ook niet op te bouwen. De pigmentatie is erg indrukwekkend! De kleur zelf vind ik prachtig. Het is een aparte rode kleur, hij lijkt wat meer rood-paars te zijn dan echt rood, rood!

En dan de swatch op de lippen. Zo’n kleur aanbrengen vind ik lastig. Ik heb het zo netjes mogelijk geprobeerd te doen maar met de camera zie je elk klein puntje zitten, haha. Het aanbrengen van de lipstick ging goed. Ik had maar één laagje nodig voor een prima dekking. De lipstick smeert wat stroever omdat hij mat is, maar smeert niet zo stroef dat het onaangenaam is. Al met al prima dus!

Wel moet je met deze kleur overigens oppassen met velletjes op de lippen. Deze kleur accentueert de velletjes behoorlijk. Even goed scrubben dus van tevoren.

Wat is een review van een lipstick zonder full-face foto’s? De lipstick laat mijn tanden niet geler lijken, dat is een mooie bijkomstigheid. De kleur van de lipstick vind ik prachtig, maar wel erg heftig voor mijn doen. Ook denk ik dat hij beter matcht bij mijn huidskleur wanneer ik iets bruiner ben door de zon. Nu laat deze kleur me iets bleker lijken, dat heb ik wel vaker met zulke koele kleuren.

Dan tot slot nog de finish van de lipstick. Die vind ik fijn! Het is geen typische matte lipstick, hij voelt iets anders aan. Veel zachter en hij maakt de lippen totaal niet droog. Perfect!

Was de vorige kleur niet in Nederland te koop, dit maal kan ik jullie blij maken. Deze kleur is gewoon in de Nederlandse schappen te vinden. Leuk detail: de lipstick is goed terug te vinden in je toilettas met de prachtige, opvallende rode huls!

Voor deze lipstick heb ik £3,99 betaald. Dit is dus zo’n €5,- en aanzienlijk goedkoper dan in Nederland. Ik heb deze lipstick wel gekocht tijdens een actie. Normaal is hij £5,49. In Nederland kost deze lipstick €9,49

Wat vind jij van deze lipstick? Zou jij deze kleur dragen of is hij voor jou ook net wat te heftig?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik zou deze kleur zeker dragen, maar ik weet dat tinten zoals deze niet iedereen even mooi staan…
    De kleur staat je heel erg mooi….en op die manier is het volgens mij helemaal niet zo moeilijk om uit je comfort zone te stappen…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!