Review: Rimmel lipstick – Kate Moss nr 16.

28 mei 2014

In Londen heb ik een hoop leuke dingetjes gekocht! Qua make-up heb ik vooral veel make-up gekocht van het merk Rimmel. Deze lipsticks vind ik erg fijn, daarom heb ik er twee van meegenomen. In deze review de eerste van de twee!

Qua lipsticks ben ik gek op felle kleurtjes! Toen ik deze mooie, felle koraalkleur zag liggen, twijfelde ik geen moment! Deze ging met mij mee naar huis. Bij deze Rimmel lipsticks heb je altijd keuze uit een rode of zwarte huls. De rode huls bevat een matte lipstick, de zwarte niet. Deze lipstick is dus niet mat!

De huls zelf vind ik er overigens ook erg mooi uit zien! De schuine dop geeft een erg leuk effect. De lipstick zelf heb ik niet geswatcht in de winkel, ik had verwacht dat ik de kleur wel mooi zou vinden. Gelukkig is dat ook het geval!

Allereerst de swatch op de hand. Het is een lieflijke kleur die op de hand niet al te fel over komt. Het is een roze kleur maar je ziet duidelijk ook rode en oranje invloeden terug komen. Deze swatch is gemaakt met één enkele streep. Redelijk wat pigmentatie, maar toch ook prima op te bouwen. Dat vind ik fijn!


Zonder flits


Met flits

Je ziet dat de kleuren nogal van elkaar verschillen! Als er geen flits wordt gebruikt, valt de kleur wat minder licht uit. Wordt er wel een flits gebruikt, dan is de kleur juist wel weer erg licht! Het effect van de lipstick zit tussen beide resultaten in. De kleur is namelijk niet zo donker als op de eerste foto, maar wel een stuk feller dan beide foto’s.

Om de kleur goed weer te geven nog een een full-face foto. Dit is hoe de kleur er daadwerkelijk uit zien. Lekker fel kleurtje dus, maar prima op te bouwen als je ‘m wat minder opvallend wilt hebben! Ja, ik ben helemaal weg van dit kleurtje. Sinds ik hem gekocht heb, draag ik hem bijna non-stop! Ik moet zeggen dat dit wel echt mijn favoriet is van de twee lipsticks die ik heb gekocht.

Enige nadeel: ik kan deze kleur nergens terug vinden in Nederland. Als ik Google, kom ik maar t/m kleur 15 en dit is kleur 16! Het kan dus zijn dat deze niet in Nederland te koop is. Ben je in Londen? Dan zou ik ‘m zeker scoren, want hij is mooi! Als jullie weten of ‘ie in Nederland te koop is, let me know! Dan pas ik het even aan in dit artikel.

Voor deze lipstick heb ik £3,99 betaald. Dit is dus zo’n €5,- en aanzienlijk goedkoper dan in Nederland. Ik heb deze lipstick wel gekocht tijdens een actie. Normaal is hij £5,49 en dat komt met de huidige koers neer op €6,80

Wat vind jij van deze lipstick?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik vind het een prachtig, lief kleurtje. HIj staat je goed! Ik ben al een tijdje op zoek naar zo’n kleur, jammer dat deze dan weer net niet in Nederland te vinden is. Maar goed, goede reden om eens een dagje te gaan shoppen in Londen! Hahah. Liefs!

  2. Echt zo’n mooie kleur! En je full face foto is ook echt mooi, je ziet er gebruind uit van de zon :) en zulke felle kleurtjes helpen daar ook altijd fijn aan mee haha :)
    Liefs,
    Eline

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!