Review: Rituals scrub – Himalaya Wisdom

27 aug 2013

Ik koop eigenlijk nooit wat bij Rituals. Toevallig had ik nog een tijdje een bon liggen, dus ik liep er eens naar binnen. De scrubs trokken meteen mijn aandacht en ik nam er dan ook één mee naar huis. Vandaag heb ik daarvan de review.

Er is een ruime keus aan producten, ook aan scrubs. Ze zijn er in een hoop verschillende geuren. Ik heb aan alle scrubs even geroken maar uiteindelijk was Himalaya Wisdom toch mijn favoriet. Vandaar dat ik die dan ook mee naar huis heb genomen.

Ik vind de pot echt enorm mooi. Het ziet er heel strak uit met al dat zwart en dat ene kleuraccent. Sowieso vind ik zwart met roze altijd al een mooie combinatie. Het is ook nog eens een hele grote pot. Er zit 265 gram in!

Ook staat de gebruikswijze nog even kort beschreven op de achterkant. “Diep reinigende Himalaya scrub zout masseer je huid door diepe reiniging met deze ultraverzachtende en verkoelende body scrub. Masseer in op een vochtige huid. Spoel af met warm water onder de douche of in bad.”

De geur waar ik voor heb gekozen is Holy Basil & Organic Fresh Mint. Deze geur sprak me aan omdat ik enorm van frisse geurtjes houd. Munt past daar dus perfect bij. Naar het basilicum aspect was ik ook wel benieuwd. Ik vind verse basilicum namelijk altijd erg lekker ruiken, maar in een scrub kon ik het me niet echt voorstellen.

Ik vind de scrub er erg fijn uit zien. Hij ziet er niet droog uit, je ziet er een soort laagje op zitten. Ook zie je enkele oranje stukjes zitten, ik weet alleen niet precies wat dat zijn.

Het is een zout scrub. Over het algemeen vind ik zout scrubs soms een beetje grof, soms zelfs te grof voor mijn huid. Daar was ik dus wel een klein beetje bang voor. Gelukkig is dat helemaal niet het geval! Er stond bij dat het een body scrub is, dat wist ik dus. Toch wou ik ook graag een klein beetje op mijn gezicht proberen. Dat is geen aanrader, de scrub is zeker te grof voor de huid daar!

Het eerste wat mij opvalt aan de scrub is de geur. Als je hem onder de douche gebruikt, ruik je echt een hele sterke geur. De geur van munt ruik je goed terug. Als je dus niet houd van zo’n aanwezige geur is deze scrub niets voor jou.

Deze scrub werkt zeker erg goed. Mijn huid is nog nooit zo zacht geweest. Zelf vind ik het fijn om te scrubben als ik weet dat ik de zon in ga. Dan word ik namelijk een stuk sneller bruin. Ook heb ik het gevoel dat mijn huid wordt verzorgd door de scrub.

Pluspunten
– Ruime keus aan producten
– Heerlijk aanwezige geuren, kan ook een minpunt zijn
– De verpakking ziet er mooi uit
– Werkt goed, zachte huid na afloop

Minpunten
– Geur is heel aanwezig, kan ook juist een pluspunt zijn
– €15,50 is best veel geld voor een scrub

De Himalaya Wisdom scrub is te koop bij Rituals voor €15,50

Heb jij een scrub van Rituals in je bezit? Zo ja, wat vind je ervan?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!