Review: Tangle Teezer

30 nov 2012

Ik heb hem uitvoerig getest en het is nu tijd voor een review! Ik heb het over de enige echte Tangle Teezer. In dit artikel laat ik jullie de resultaten zien van deze speciale borstel. Benieuwd? Kijk dan vooral even verder!

Deze borstel heb ik gekregen van m’n moeder. Ik heb erg dik haar met veel klitten, deze borstel leek me dus echt een uitkomst! Mijn zusje had deze borstel al, dus ik had hem eens geleend en WOW! Wat een uitkomst is dit zeg!

Zo ziet de borstel eruit. Hij heeft een rare vorm! Toch houd ‘ie wel gemakkelijk vast ondanks die rare vorm. Deze borstel is geheel gemaakt van plastic. De bovenkant is gewoon glad en de onderkant bestaat uit pinnetjes van twee verschillende groottes.

Dit is de kant van de Tangle Teezer met de pinnetjes erin. Ik moet zeggen dat de borstel heel stevig is. Ik verwachtte het niet, omdat hij gemaakt is van plastic. Ik heb het idee dat deze borstel ontzettend lang meegaat! Dus dat is erg mooi.

Nou goed, wat is een review zonder foto’s! Ik heb een aantal foto’s voor jullie genomen van mijn haar. Een voor-foto en een na-foto. Ook heb ik enkele close-ups genomen van het eindresultaat. Ik moet er wel bij zeggen dat mijn haar echt enorm dik is, al helemaal wanneer het uitgekamd is!

De voor-foto van mijn haar. Als je goed kijkt zie je onderin de klitten gewoon zitten. Ik heb ook veel krul in de onderkant van mijn haar, op sommige plekken zelfs zowat pijpenkrullen. Ook is mijn haar enorm dik. Door deze combinatie krijg ik helaas erg snel klitten.

De na-foto. Op deze foto heb ik ook alvast wat serum in mijn haar gedaan, zodat mijn haar nog enigszins normaal zat. Na het kammen zijn de klitten er weliswaar uit, maar staat mijn haar wel alle kanten op!

Voornamelijk aan de onderkant van mijn haar kun je verschil zien. Het loopt een stuk mooier in elkaar over. Alleen zijn de krullen nu wel een beetje weg!

     

Enkele close-ups van mijn haar na het uitkammen. De linkerfoto is van een middenstuk van mijn haar. De linkerfoto is een close-up van mijn haarpunten. Mijn conclusie is: deze Tangle Teezer doet zijn werk prima! Ik merk dat het sneller gaat dan met een normale borstel, maar geheel pijnloos is het niet.

Zelf heb ik de borstel in een zwarte kleur, maar er zijn natuurlijk nog veel meer kleuren! Bijvoorbeeld roze, paars, oranje of blauw! Voor zover ik weet zijn deze borstels alleen te verkrijgen bij kappers of online te bestellen.

Ik heb mijn Tangle Teezer gekregen van mijn moeder. Zij heeft hem gehaald bij Hair-Point en er ongeveer €8,- tot €10,- voor betaald. 

Minpunten 
– De verkrijgbaarheid: je kunt hem niet in een gewone winkel vinden
– Ik vind het niet per definitie minder pijn doen dan een gewone borstel, maar dat kan natuurlijk ook aan mijn haar liggen.

Pluspunten
– Ik vind €8,- relatief goedkoop voor zo’n goede borstel
– Leuk design
– Houdt lekker vast
– Werkt prima, goed resultaat

Lijkt jou het wat zo’n Tangle Teezer? Of heb je toch liever een normale borstel?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Het lijkt me best wel wat om hem uit te proberen! Ik heb ook dik haar en weet alles van vervelende klitten die er eigenlijk toch meteen weer in zitten. Ook al zeg je dat de vorm fijn is, zo ziet hij er niet uit, haha!

  2. Ik heb deze maar dan in het Oranje! mijn moeder kwam ermee aan omdat na het zwemmen mijn haar altijd vol met klitten zit. Ik gebruik hem vooral op nat haar na het zwemmen (ja ik weet je moet je haar niet kammen met nat haar blablabla) en dan merk ik echt heel veel verschil. Deze vind ik dan zo fijn! op droog haar wordt mn haar alleen maar statisch :(
    xx

    • Oranje lijkt me ook leuk, echt zo’n lekkere knalkleur! En ja, dat is mij ook heel vaak gezegd, maar ik kam mijn haar ook vaak gewoon lekker uit wanneer het nat is. Anders gaat het voor mij een stuk lastiger!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!