Rosti Mepal T-time thee set!

15 mei 2014

Ik ben gek op thee! De laatste tijd heb ik altijd een pot thee op mijn bureau staan als ik een dagje thuis werk. Deze prachtige thee set komt daarbij dus prima van pas. Ik vind ‘m zo leuk dat ik hem vandaag aan jullie laat zien!

De thee set komt van de site Rosti Mepal. Dit is een site waar je een hoop leuke dingen kunt bestellen die met koken te maken hebben. Zo kun je er praktische bewaardozen kopen, producten om eten mee te bereiden maar ook servies en nog veel meer!

De thee set die ik in mijn bezit heb, heet T-Time. Dit is heel praktisch! Alles wat je nodig hebt, is binnen handbereik. Het enige wat je nog nodig hebt is de theepot met heet water en een kopje. De set bestaat uit een dienblad en vier kubussen, verschillend in grootte. Ook zitten er thee tips en roerlepels bij. Handig en vooral erg mooi. De set is er in verschillende kleuren. Zelf heb ik de witte kleur in mijn bezit.

Zelf drink ik mijn thee het liefst met suiker. Het is erg handig dat je in zo’n kubus dus ook suiker toe kunt voegen, heb je geen aparte suikerpot meer nodig. Ook zitten de roerlepels er al bij. Ik vergeet namelijk nog weleens een theelepeltje te pakken, dit is dus mooi meegenomen.


In het kleinere kubusje is plek voor jouw favoriete thee! Je kunt er verschillende soorten in doen, maar ik drink de laatste tijd vooral groene thee met citroen, mijn favoriet! Hiernaast kun je vier thee tips vinden. Hier kun je na afloop je theezakje op leggen. Heel praktisch! Als je alles eraf haalt, heb je een soort dienblad over.Deze T-time thee set staat nu al een tijdje op mijn bureau en ik vind ‘m erg fijn. Hij past ook mooi bij het interieur van mijn kamer omdat het een gangbare kleur is. Het design vind ik mooi. De golfjes in de dekseltjes zijn leuk bedacht. Overigens ook erg leuk als je bezoek krijgt, het staat gewoon zo onwijs leuk!

Deze set is te koop bij Rosti Mepal voor €39,99

Drink jij ook zo graag thee? Wat is jouw favoriete smaak?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Het is een heel erg leuk set, maar wel erg modern van vormgeving en dat moet echt in je huis passen….een grootvoordeel van dit setje, vind ik wel dat er geen scherpe hoekjes aanzitten, want daar gaan altijd die kleine stukjes thee in zitten en die krijg je er haast niet uit…het ziet er echt heel functioneel en praktisch uit….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!