Sabon Ocean Secrets: Eye Cream & Masker

18 jan 2014

Dit zijn alweer de laatste twee producten van de Ocean Secrets lijn van Sabon die ik review. Het is de beurt aan het grootste én kleinste product van de lijn. Namelijk de eye cream en het masker. Zijn de producten de moeite waard?!

Ik kan het niet vaak genoeg zeggen, ik blijf de verpakking zo leuk vinden. Van de doosjes, maar ook van de producten zelf. Het ziet er erg clean uit, daar houd ik van! Voor meer informatie over de algehele lijn kun je de vorige review bekijken, daar staat dat uitgebreid beschreven. Klik daarvoor hier.

Zoals ik eerder al noemde, bespreek ik vandaag de eye cream en het masker. Twee hele verschillende producten. Dit zijn tegelijkertijd ook de twee producten uit de lijn die mensen minder zullen gebruiken, denk ik. Dat was althans mijn eerste gedachte. Maskers gebruik ik niet vaak en tot voor kort gebruikte ik ook geen eye cream. Laten we verder in gaan op de producten!

Eye Cream

Dit is een oogcrème voor dagelijks gebruik die de flexibiliteit van de huid gunstig beïnvloedt en vroegtijdige tekenen van huidveroudering helpt voorkomen. Bevat natuurlijke Shea boter, rijk aan omega 3 + 6 + 9 en zeewierextracten die het huidverouderingsproces vertragen.

Op de presentatie werd ons aangeraden om vanaf ongeveer je 25e te beginnen met oogcrème. Ook al zie je dan nog geen tekenen van huidveroudering, je helpt het wel tegen gaan. Dit was een stuk eerder dan ik had verwacht!

De structuur lijkt wat op de structuur van het serum maar is net iets dikker, het is ook ietwat doorzichtig. Als ik deze crème aanbreng onder mijn ogen voelt het verkoelend aan. Ik smeer het eerst wat uit onder mijn ogen en tik het er dan voorzichtig in met m’n vingers. Dat schijnt de beste manier te zijn, zo werd het in ieder geval bij mij voorgedaan bij de lancering van de producten.

Rich Moisturizing Facial Mask

Vochtinbrengend gezichtsmasker rijk aan amandel- en olijfolien voor een natuurlijke hydratatie, en kamille-extracten die de huid kalmeren en vergrote porien aanpakken. Het masker is rijk aan omega 3, 6 en 9 en bevat zeewier van de Noordzee.

Deze verpakking onderscheid zich wat van de rest. De rest van de producten heeft allemaal een pompflacon. Dit is een knijpverpakking. Zelf vind ik dat niet erg, vind het wel bij een masker passen – ook blijft het nog steeds hygiënisch.

De structuur lijkt een beetje op die van een dagcrème, hij voelt iets vetter aan. Je kunt dit masker op twee verschillende manieren gebruiken. Allereerst op de normale manier: aanbrengen op het gezicht, even in laten trekken en eraf wassen. Er werd ons ook verteld dat je het masker op kon doen voordat je ging slapen, in de nacht trekt het dan in, je hoeft er dus niet af te wassen. Dit doe ik dus eigenlijk altijd. Ik doe het er wel al een halfuur op voordat ik naar bed ga en niet té veel, anders wordt mijn beddengoed te vettig.

Prijzen
Eye Cream (15 ml)€ 25,95
Rich Moisturizing Face Mask (100 ml)€ 22,95

De review van de eerdere Ocean Secrets producten gemist?
Klik hier voor de cleanser en tonic.
Klik hier voor de facial cream en het serum.

Zou jij erover nadenken om deze producten zelf ook aan te schaffen? Waarom wel/niet?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!