Sabon Ocean Secrets: Facial Cleanser & Tonic

23 nov 2013

Zoals jullie een tijdje geleden in dit filmpje hebben kunnen zien, heb een paar hele mooie producten van Sabon in mijn bezit. De nieuwe gezichtslijn, Ocean Secrets! Vandaag alvast het eerste deel van de producten. Het is de beurt aan de Facial Cleanser en de Cleansing Facial Tonic.

In totaal bestaat de nieuwe gezichtslijn uit zes producten. De reviews heb ik opgesplitst in een aantal delen. Vandaag beginnen we met de Facial Cleanser en de Cleansing Facial Tonic.

“Alle Ocean Secrets producten zijn gebaseerd op Natuurlijk Noordzee Zeewier. Het zeewier helpt de elasticiteit en vitaliteit van de huid te herstellen. Het ingrediënt absorbeert gifstoffen en vet van het huidoppervlak, brengt de natuurlijke stofwisseling van de huid in evenwicht en helpt huidveroudering te voorkomen. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype en vrij van SLS, parabenen en mineralen. De uitstraling van de producten is klassiek, elegant en verleidelijk waarbij gebruik is gemaakt van zachte, milde tinten en handige knijpverpakkingen.”

Gezichtsreinigende serie (Facial Cleansing)

Een serie van reinigende en zuiverende gezichtsverzorgende producten, gebaseerd op delicate reinigingsbestanddelen die ultieme verzorging geven. Voorkomt droogheid en zorgt voor een evenwichtige werking van de huid. Beschermt tegen vrije radicalen en houdt de huid stralend en schoon.

Sinds kort maak ik gebruik van deze nieuwe gezichtsproducten. Aan het eind zal ik ook nog een update doen, zodra alle producten aan bod zijn geweest. Dan heb ik de producten lang genoeg op mijn huid gebruikt, zodat er hopelijk een verschil te zien is.

De verpakking vind ik tegelijkertijd een pluspunt evenals een minpunt. Deze ziet er erg chique en fris uit, door de mooie blauwe kleur en prachtige uitstraling. De eerste flacon vind ik een pluspunt. Door middel van het druk systeem kun je het product goed verdelen. Van de tonic vind ik de opening juist een minpunt. Deze opening is erg groot waardoor er al snel te veel product uit komt.

Eens kijken hoe de producten er op mijn gezicht uit zien. Deze twee producten zijn ervoor bedoeld om je make-up eraf te halen. Mijn huid is de laatste tijd best onrustig. Ik heb aardig wat kleine puistjes. Ik denk dat dit komt door de nieuwe reinigingsmethode.

Dit is hoe mijn make-up eruit zag aan het eind van de dag. Ik had hard gewerkt en had enkel wat mascara en een beetje bb cream op gedaan. Mijn oog make-up was ook al een beetje uitgelopen. Ook al zit er niet veel make-up op mijn gezicht, het is wel tijd om het eraf te halen.

Al ga je naar buiten zonder make-up dan blijft het nog steeds belangrijk om je gezicht schoon te maken. Tijdens de lancering van de nieuwe lijn werden deze producten gedemonstreerd. Onder andere bij mij, maar ook bij een andere vrouw die geen make-up op had. Door alle afvalstoffen en dergelijke kwam er toch nog aardig wat vuil op het wattenschijfje te zitten.

Mijn huid na het reinigen van mijn gezicht. Je kunt goed zien dat alle make-up resten weg zijn. De geur van de cleanser en tonic is erg aangenaam. Ook voelt het product fijn aan op het gezicht. Het voelt verfrissend, het prikt bijvoorbeeld niet.

Misschien niet een al te frisse foto, maar hij hoort er wel bij. Op het linker watje heb ik de Facial Cleanser aangebracht en hiermee mijn gezicht schoongemaakt. Op het rechter watje heb ik de tonic aangebracht, vervolgens heb ik hiermee mijn gezicht schoongemaakt. Het verbaasde mij enorm hoeveel vuil er nog van mijn gezicht af kwam toen ik de tonic gebruikte. Deze beide producten zorgen ervoor dat mijn gezicht na afloop heerlijk schoon en fris aanvoelt.

Ik heb nu de eerste twee producten met jullie besproken. Het volgende artikel zal gaan over de Moisturizing Facial Cream en de Facial Toning Serum. Dit artikel zal komende week online komen. In het artikel daarna zullen de Eye Cream en de Rich Moisturizing Facial Mask aan bod komen. Tot slot zal er nog een afsluitend artikel komen met een korte bespreken van alle producten. Ook zal ik dan duidelijke voor en na foto’s plaatsen zodat we kunnen zien of mijn huid is verbeterd of niet.

De Facial Cleanser is te koop voor: €34,95 €31,46
Een milde gezichtsreiniger rijk aan zeewierextracten die de huidcellen in balans houdt en ze beschermt tegen beschadiging. Bevat vochtinbrengende ingrediënten zoals natuurlijke olijfolie. Droogt de huid niet uit.

De Cleansing Facial Toner is te koop voor: €23,95 €21,56
Milde gezichtsverzorgende toner voor een schone en gezonde huid. Verrijkt met witte thee-extracten die anti-oxidanten bevatten. Rijk aan natuurlijke zeewierextracten.

Op dit moment geldt er een fijne korting op dit nieuwe assortiment gezichtsproducten. Namelijk een introductiekorting van 10%!

Wat vind jij van deze Facial Cleanser en Cleansing Facial Toner? Zou jij deze producten toe willen voegen aan je dagelijkse verzorgingsroutine?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Pingback: BeautyChef | My life in photos | November #4

  2. Pingback: BeautyChef | Sabon Ocean Secrets: Facial Cream & Serum

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!