Sabon Ocean Secrets: Facial Cream & Serum

18 dec 2013

Tijd voor een nieuwe review van enkele producten van de Sabon ‘Ocean Secrets’ lijn. Zag je laatst nog de cleanser en toner, nu is het de beurt aan de cream en het serum. Kijk mee naar de foto’s en mijn mening over de producten.

“Alle Ocean Secrets producten zijn gebaseerd op Natuurlijk Noordzee Zeewier. Het zeewier helpt de elasticiteit en vitaliteit van de huid te herstellen. Het ingrediënt absorbeert gifstoffen en vet van het huidoppervlak, brengt de natuurlijke stofwisseling van de huid in evenwicht en helpt huidveroudering te voorkomen. De producten zijn geschikt voor ieder huidtype en vrij van SLS, parabenen en mineralen. De uitstraling van de producten is klassiek, elegant en verleidelijk waarbij gebruik is gemaakt van zachte, milde tinten en handige knijpverpakkingen.”

Deze serie met voedende gezichtsverzorgende producten verbetert de vitaliteit van de huidcellen. Ook helpen de producten de elasticiteit te verbeteren en de huid te beschermen tegen schadelijke invloeden van buitenaf. Verder geven de producten een gevoel van directe hydratatie, een glanzende huid en een stralend uiterlijk.

Beide producten hebben een handige pompverpakking. Zelf vind ik dit altijd erg hygiënisch en gemakkelijk in gebruik. Voor mijn gezicht heb ik aan één pompje al meer dan genoeg. De producten zijn dus ook nog eens erg zuinig in gebruik.

Moisturizing Facial Cream

Een milde, vochtinbrengende gezichtscrème met een uniek anti-oxidant mengsel en natuurlijke zeewierextracten, die de huid verzacht en voedt en roodheid en irritatie voorkomt.

Deze cream vind ik zelf onwijs fijn. Ik moet eerlijk zeggen dat ik vrijwel nooit dagcrème gebruikt. Heb het weleens geprobeerd maar ik heb het nooit volgehouden. Deze crème smeer ik echter nog steeds dagelijks op mijn gezicht. Dit komt met name omdat ik merk dat de crème echt iets doet voor mijn huid. Mijn huid wordt er zacht door en voedt mijn gezicht erg goed. Ik heb namelijk een hele droge huid, deze crème matcht perfect met mijn huidtype.


Het product; één pompje


Het product; uitgesmeerd


Het product; beter uitgesmeerd en opgenomen door de huid

Even enkele foto’s van de Moisturizing Facial Cream. De crème heeft een redelijk vaste structuur. Ondanks deze textuur smeert het wel erg lekker uit, totaal niet stroef. Mijn huid neemt de crème erg goed op zodra je deze erin masseert. De geur vind ik trouwens ook lekker ruiken. Zeewierextract klinkt misschien niet erg lekker, maar desondanks ruikt het wél lekker.

Facial Toning Serum

Voor de rijpere huid – alle huidtypes. Dit is een gezichtsserum voor de ouder wordende huid met onverzadigde olie-extracten voor een egale huid. Bevat een hoge concentratie ingrediënten die de huid hydrateren en laten stralen. Bevat essentieel onverzadigd vet (omega 7). Het serum is rijk aan vitamine C dat het verouderen van cellen vertraagd en een egaal uiterlijk geeft.

Vroeger gebruikte ik weleens een serum onder mijn make-up. Het maakte mijn huid mooi glad waardoor ik mijn make-up mooi egaal aan kon brengen. Nu breng ik het aan voordat ik de Moisturizing Facial Cream aanbreng. Al voordat ik mijn dagcrème aanbreng, heb ik dus al een zachte huid, door dit serum. Het is een serum voor de oudere huid, maar dat maakt helemaal niet uit. Je kunt er maar niet vroeg genoeg mee beginnen. Als er ingrediënten in zitten die goed zijn voor de ouder wordende huid, is het ook gewoon prima voor de jongeren onder ons. Dit maakt helemaal niet uit.


Het product; één pompje


Het product; een beetje uitgesmeerd over de huid

Op de foto’s hierboven kun je de textuur van het serum goed zien. De substantie is minder dik, zoals je wel vaker ziet bij een serum. De kleur is ook wat doorzichtiger. Het serum laat zich erg makkelijk verdelen en uitsmeren. Het serum trekt nog sneller in dan de Moisturizing Facial Cream. Hierna heb ik een heerlijk zacht huidje, hmmm!

De review van de eerdere Ocean Secrets producten gemist? Klik dan hier. Hier kun je een review vinden over de facial cleanser en toner. De producten die nu nog resten om te reviewen zijn de oogcrème en het gezichtsmasker. Daarna is de gehele lijn compleet!

Prijzen
Moisturizing Facial Cream (50 ml)€ 29,95
Facial Toning Serum (30 ml)€ 48,95

Wat is jouw mening over deze producten? Heb ik je nieuwsgierig gemaakt?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Pingback: BeautyChef | Sabon Ocean Secrets: Eye Cream & Masker

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!