Sarenza – 19 Mode Musthaves

17 jul 2014

Het is tijd om terug te gaan naar de mode spotlights. Sarenza heeft haar 19 musthaves van herfst-winter 2014 collectie geselecteerd. Van “metalen details” naar de “comfort zone” outfit en niet te vergeten de graphics stijl…

Niet alle persberichten die ik in mijn inbox krijg deel ik met jullie. Dit bericht vond ik zelf echter zo leuk om te lezen met de verschillende thema’s en afbeeldingen dat ik deze graag met jullie deel. Sarenza presenteert haar favoriete product en inspiraties voor een foutloze herfst comeback!

Ga voor metaal! Deze metalen details maken je outfit helemaal af, of het nu verwerkt zit in een schoen of in een tas.

Ik moet toegeven dat dit niet echt mijn stijl is, maar deze schoenen vind ik bij andere mensen heel tof staan. Ga voor een kleurrijk exemplaar of kies voor een mooi basic exemplaar met een leuke touch, zoals het “camper” model.

Ook zwart wit is weer helemaal hot en happening. Het liefst in een gaaf patroontje. Met deze tas van Pieces kun je mij in ieder geval erg blij maken, wat is ‘ie leuk!

Sterrennacht… De kleuren doen je denken aan een sterrenhemel vanwege alle glitters en shimmers. Erg opvallend, of juist want minder zoals in de laars op bovenstaande foto die ik overigens erg tof vind.

Je hebt natuurlijk al de boyfriend jeans, dan kunnen de schoenen niet achter blijven. Wederom niet mijn stijl maar de kleur van de eerste schoen is leuk!

Iedereen heeft wel een paar gympies in haar bezit. Ik vind ze heerlijk lopen en heb dan ook graag mijn gympen aan. Dat bordeaux rode exemplaar.. Super leuk! Ik houd sowieso wel van de wat hogere sneakers.

Natuurlijk heeft Sarenza nog meer leuke schoenen in het assortiment, dit is maar een kleine greep uit de leuke producten. Voor meer informatie kun je natuurlijk altijd op de site kijken!

Welke van de bovenstaande stijlen past het best bij jou?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!