Shoplog – 28 maart

28 mrt 2012

Ik heb een kleine shoplog voor jullie! Deze producten heb ik vorige week gekocht en wilde ik nog even aan jullie laten zien. Want ik ben er heel erg blij mee! Kijken jullie mee?

Toen ik even de stad indook wist ik al gelijk dat ik een paar lakjes van de Catrice ‘Million Styles’ lijn wilde hebben. Ik kon alleen niet kiezen en kocht dus maar één lakje. Wat een logica he, haha. Wel had ik toen drie andere kleurtjes uitgezocht van de nieuwe collectie.

Daarna was ik nog even naar de Action gelopen. Ik had namelijk een hoop goede dingen gehoord over deze lippenstift. Tot slot liep ik nog even een winkeltje in waar ze allemaal snoep en dergelijke verkopen. Ik geloof dat ’t Day To Go heet. Het zit in ieder geval naast de FEBO in Den Haag centrum.

Allereerst drie kleurtjes uit de nieuwe  collectie! Ik vond het heel lastig om maar een paar kleurtjes te kiezen, maar het moest van mezelf. Want ik moet even gaan minderen met nagellak kopen! Ik heb de volgende kleurtjes uitgekozen:

– Salmon & Garfunkel
– Birdy Reloaded
– Welcome To Roosywood

Ik heb deze kleurtjes uitgekozen omdat ik ze echt perfect vind voor de zomer! Mooie neutrale kleurtjes, maar toch ook wel bijzonder!

Deze nagellak kost €2,49 per stuk 

Dan de topcoats die ik heb uitgezocht van de ‘Million Styles’ lijn van Catrice.
Allereerst had ik alleen de middelste meegenomen – Have An Ice Day. Een paar dagen later ben ik teruggegaan voor de andere twee kleurtjes omdat ik die toch ook wel heel bijzonder vind. De rest van de topcoats trok mij niet zo aan, dus die ga ik dan ook niet kopen. De topcoats die ik heb meegenomen zijn:

– ¿Holo Qué Tal?!
– Have An Ice Day
– Return Of Space Cowboys

Have An Ice Day trok mij gelijk aan vanwege al die mooie glitters. Het zijn hele bijzondere glitters en ook heel erg veel. Ik heb hem nu op mijn nagels over een mintgroene lak van China Glaze (Re-fresh Mint) en ik kan niet stoppen met naar mijn nagels te kijken. Verder vond ik  ¿Holo Qué Tal?! ook heel erg mooi. Toen ik er swatches van zag, was ik al helemaal verkocht! En Return Of Space Cowboys is gewoon een heel speciaal lakje. Hij lijkt me vooral mooi over zwarte of blauwe nagellak, maar dat ga ik nog even uittesten.

Deze nagellak kost €2,99 per stuk 

Ook heb ik nog twee lipsticks meegenomen bij de Action. Deze twee zaten samen verpakt, maar in mijn enthousiasme had ik ze al gelijk open gemaakt toen ik thuis was!
Ik heb de kleuren ‘Silky Nude’ en ‘Peach’ meegenomen. Ze zagen eruit als mooie, draagbare kleuren. Verder had ik al reviews over deze lippenstift gelezen en die waren erg veelbelovend. En voor €0,89 kon ik het echt niet laten!

Dat ziet er toch gewoon heerlijk uit? Zelfs nog met de verpakking eromheen, hmmm!
Op heel veel blogs zie ik nu van dat lekkere Amerikaanse snoepgoed voorbij komen, maar iets houdt mij toch de hele tijd tegen om dat te bestellen. Deze Reese’s Peanut Butter Cups leken mij al gelijk superlekker. Daarom zocht ik er overal naar en toen ontdekte ik eindelijk een winkeltje in Den Haag die deze verkocht (Day To Go).

Vroeger deed ik ook weleens pindakaas met hagelslag op mijn brood, dus die combinatie is sowieso goed! En ik kan je vertellen, deze zijn ook ergggg lekker.
Ik vind €1,50 voor drie van deze dingen alleen wel erg duur, dus ik ga verder met zoeken, en hopelijk kom ik ze nog ergens goedkoper tegen!

Voor één verpakking waar 3 Peanut Butter Cups inzitten, betaalde ik €1,50

Op dit moment zien mijn nagels er niet uit. Ze zijn allemaal afgebroken en ze zijn hartstikke kort, het staat echt ontzettend zielig. Maar, als ze weer een beetje gegroeid zijn, swatches!! Ik beloof het! Ik kan niet wachten om al deze nagellak te swatchen, dus dat komt sowieso goed!

Wat vind jij van deze producten? Heb jij nog een paar nagellakjes van Catrice gekocht de laatste tijd?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!