Shoplog: DeLeuksteTaartenShop

17 mei 2014

Er staat weer eens een shoplog klaar! Dit keer een wat andere shoplog dan normaal. Het is namelijk geen beauty of fashion, maar het zijn kookspullen! Een tijdje terug ben ik namelijk met mijn moeder naar DeLeuksteTaartenShop geweest en we hebben daar wat leuke dingen gekocht.

Laat ik maar gelijk beginnen met iets wat ik vergeten ben op de foto te zetten. Het staat wel op de eerste foto, maar verder niet meer. Dat is de marsepein in een lime groene kleur. We vonden het wel een vrolijk kleurtje! Deze marsepein kost € 2,50 voor 250 gram.

We namen twee grote bakmixen mee. Deze bakmixen gebruik ik het vaakst, samen met de biscuitdeeg – maar daar hadden we nog genoeg van. Deze grote zakken zijn in verhouding wat goedkoper. Deze mixen bevatten 1kg in plaats van 500 gram. Je zult je misschien afvragen waarom ik niet helemaal from scratch bak. Deze mixen zijn echter zó goed, dat ik graag hiermee bak. Het is allemaal al moeilijk genoeg, haha.

Mix voor cupcakes – 1kg: € 4,25
Mix voor botercrème – 1kg: 5,25

Ook namen we twee kleine mixen mee van 500 gram. De carrot cake beviel eerder erg goed, dus die hebben we opnieuw meegenomen. Op de cake moet natuurlijk een frosting, dus daar hebben we ook gelijk een mix van meegenomen. Als je iets gaat bakken, ik heb al een hoop mixen uitgeprobeerd, maar deze van Funcakes raad ik echt aan. Dit zijn de beste mixen die ik tot nu toe heb gebruikt.

Mix voor carrot cake – 500 gram: € 3,50
Mix voor royal icing – 500 gram: €3,50


Dit is eigenlijk een beetje van alles wat. Ik wil graag cakepops maken, vandaar dat ik de candy melts mee heb genomen. In de smaak ‘marshmallow’ dus daar ben ik wel benieuwd naar! Ook heb ik hiervoor de verschillende kleuren roze balletjes meegenomen, om ze in te dippen. De ‘Bake My Day’ parels kreeg ik gratis omdat ik twee mixen van 1kg aan had geschaft. De ‘brownie decorating set’ zag er gewoon erg goed uit! Ik zocht nog naar zoiets met verschillende spuitmondjes. Deze heb ik inmiddels al gebruikt en hij werkt erg fijn.

Brownie decorating set: € 9,90
Candy melts – Marshmallow: € 3,99
Musketzaad ‘Lots of Love’: € 2,25
Parels ‘Bake My Day’: GRATIS!


Dit had ik nog nooit eerder gezien en ik vond het er zo leuk uit zien! Dit zijn doosjes waarin je cupcakes kunt doen. Er zijn verschillende opdrukken en varianten. Zo heb je doosjes voor zes cupcakes, maar ook voor vier. Ik ben voor deze variant gegaan met zes cupcakes. Ook kun je er vijftien kleine cupcakes in kwijt als je dat liever maakt. Erg leuk om cadeau te geven! Ik gaf het als cadeautje aan mijn vader en hij vond het er ook heel leuk uit zien. In één zo’n verpakking zitten drie doosjes. Het opvouwen van alles gaat overigens erg gemakkelijk!

Box voor 6 cupcakes: € 3,99


M’n moeder kocht nog deze bakvorm. We zagen hem staan in de winkel en vonden het zo’n handig formaat. Hij heeft een iets minder grote omtrek, maar gaat meer de hoogte in. Dat vonden wij erg leuk. Dit is een vorm van óf 12 of 16 cm omtrek. Hier gaan we een hoop mooie taarten in bakken!

Bakvorm: € 8,95

Ik heb dus redelijk wat gekocht, vooral qua mixen. Deze mixen zijn erg lang goed, dus ik had gelijk even een voorraadje ingeslagen. Deze winkel zit namelijk nog niet in heel veel steden! Je kunt ook online bestellen, maar ik vind het zelf toch altijd leuk om even rond te kijken in de winkel. De cupcake box heb ik al gebruikt, er komt binnenkort een cupcake recept aan waarin jullie ook deze box terug kunnen zien!

Ben jij weleens in een “DeLeuksteTaartenShop winkel” geweest?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Ik heb weleens mijn ogen uitgekeken bij de Makro, hebben ze er ook veel van! Heeeel lang geleden (toen ik pas was begonnen met bakken) heb ik een keer een cupcakemix gekocht. Super makkelijk en heel lekker! Ik word alleen al blij van de verpakking, zo mooi!

  2. Nou ik ben ik er nog nooit geweest in de winkel, maar wat ziet dit er allemaal onwijs gezellig en lief verpakt uit…Zulke verpakkingen activeren altijd mijn “hebben, hebben, hebben, kliertjes en mijn…….. kopen, kopen, kopen, spiertjes….

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!