Shoplog – Etos

9 jul 2012

Een paar dagen geleden ben ik naar de Etos geweest om nieuwe mascara te halen. Toen zag ik dat er een leuke actie was, bij besteding van €15,- kreeg je een gratis nagellakje. Bij sommige producten kreeg je ook nog een gratis nagellak. Daarom heb ik gelijk een paar dingen gekocht!

 
Ik zag bij de Etos zoveel leuks, ik moest mezelf echt inhouden. Er waren hele leuke acties gaande. Uiteindelijk heb ik toch een keus kunnen maken en twee gratis nagellakjes mee naar huis kunnen nemen!

BB cream, wie kent het niet? Elk merk brengt nu wel een BB cream op de markt. Eerlijk gezegd, interesseerde ik mij daar niet echt voor. Totdat ik een paar reviews had gelezen over deze BB cream van Garnier – de vernieuwde versie dan. Die reviews waren allemaal erg lovend!

Er was nu een actie bij de Etos; het tweede product gratis van Garnier. Ook kreeg je hier een extra nagellakje bij. Ik vond het dus een mooi excuus om deze BB cream mee te nemen. De komende tijd ga ik hem uittesten en dan laat ik jullie weten wat ik ervan vind!

Deze BB cream kost €9,99

Dan gaan we gelijk door met het tweede product van Garnier, want het tweede product was immers gratis! Dit is een tonic van Garnier. Ik heb al de reinigingsmelk van deze lijn. Deze bevalt mij zo goed, dat ik ook de tonic erbij heb gekocht.

Ten eerste ruikt dit product heerlijk, lekker fris! Ten tweede haalt het mijn make-up erg goed weg. Ik gebruik altijd waterproof mascara en met deze reinigingsmelk is het er zo vanaf. Toch gaat niet alle make-up eraf, daarom heb ik deze tonic gehaald, om ook de laatste restjes goed te verwijderen. Deze producten zijn lekker budget-proof!

Deze tonic kost €4,49

Dan het product waar ik eigenlijk voor naar de Etos ging. Herken je dat? Dan ga je naar de winkel om iets te kopen en kom je altijd met (veel) te veel terug. Ik denk dat jullie inmiddels wel weten dat dit mijn favoriete mascara ever is. Als je er nog iets meer over wilt lezen, kun je dit artikel even bekijken.

Deze mascara kost normaal €12,99 per stuk, ik heb er €5,- per stuk voor betaalt.

De leuke, gratis lakjes! Uiteindelijk heb ik er zelfs 3, want mijn moeder had ook €15,- uitgegeven bij de Etos. Buiten deze twee kleurtjes heb ik ook nog een lichtblauwe. Ik heb gehoord dat de kwaliteit echt bagger is, maar ik ga ze toch uitproberen. Gratis nagellak is altijd leuk, toch!?

Ik moet deze week bijna elke dag werken, maar ik zal proberen om snel een paar swatches te plaatsen. Ik weet niet of de lakjes al op zijn, want het is een op=op actie. Maar ik denk dat ze er nog wel zijn, dan kun je zo kijken of één van deze drie kleurtjes iets voor jou is.

De hele buit bij elkaar! Het mooie is; uiteindelijk heb ik erg veel geld bespaard. Als ik dit alles had gekocht zonder korting, was ik €40,45 kwijt geweest. Nu was ik kwijt: LET OP! *tromgeroffel* €17,23. Ik heb meer dan 50% bespaard, dat is toch mooi? Die mascara moest ik toch opnieuw kopen, dus om die dan nu voor €8,- goedkoper te kopen is een mooie deal!

Heb jij nog een gratis nagellakje gescoord bij de Etos?

Liefs,
Joyce.

Reacties

    • Hmm, jammer, maar dat kan! Ik heb trouwens een vraagje, zou je niet elke keer je site in de reactie kunnen zetten? Daar is het vakje onder de e-mail voor, daar kun je je site invullen. Bedankt :)

  1. Amazing deals zeg! Mooie producten heb je gekocht ook de nagellak die je erbij kreeg, gorgeous kleurtjes! Ik ben benieuwd naar de BB cream, heb er veel over gelezen, maar vooral positieve dingen, juist amazinggg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!