SHOPLOG – Kruidvat en HEMA

7 mei 2015

Het is geen grote shoplog, maar ik wil toch graag laten zien welke spulletjes ik de afgelopen paar dagen heb gekocht. Het was alweer een tijdje geleden sinds ik gewoon even de HEMA en het Kruidvat binnen was gelopen om enkele nieuwe producten te scoren.

Alle items waren erg budget proof! Het duurste product was het oogschaduw palette van essence, maar dat was ook nog geen vier euro. Leuke items waar je portemonnee ook nog eens blij van wordt!

Laten we maar gewoon beginnen met deze twee leuke kleurtjes nagellak. Als ik nagellak koop, kijk ik eerst meestal even naar de nieuwe kleurtjes. Deze twee kleuren waren beide nieuw en spraken me allebei aan. Je kunt nooit genoeg roze kleurtjes hebben! De linker kleur bevat ook nog enkele kleine shimmers. De rechter lak heeft een hele mooie, zachte, peachy kleur. Nu heb ik nog SenstioNails op, maar wanneer ik dit eraf haal over een weekje zal ik deze nagellak gelijk swatchen!

Wat twijfelde ik over dit palette. Toen ik deze oogschaduw zag liggen, was ik op het eerste gezicht niet verkocht. De kleuren leken mij wat gewoontjes en ik vond het niet speciaal. Toch wilde ik het wel een kans geven. Wat ben ik blij dat ik dit palette toch nog mee heb genomen naar huis. Inmiddels heb ik er enkele looks mee gemaakt en er zitten drie prachtige kleuren in. Ik ben dus niet over elke kleur enthousiast, maar over het algemeen ben ik tevreden. Je kunt er meer over lezen in de review later deze week.

De laatste tijd heb ik een zwak voor highlighter. Het is zo gemakkelijk om verliefd te worden op een prachtige highlighter, bij elke limited edition gebeurt het me weer. Wederom heb ik geen spijt van deze aankoop, het is zo’n mooi product. De pigmentatie is goed en ik ben tevreden over de finish. Ook hier komt nog snel een review van online, zo kun jij ook bepalen of je ’t de moeite waard vind om het product te kopen. Voor de prijs hoef je het in ieder geval niet te laten!

Toen ik deze look-a-like ‘mason jar’ zag staan bij HEMA móest ik hem wel meenemen. Hij was er ook nog in een grotere maat, maar deze vond ik prima. Ook kon je nog kiezen uit deze deksel of een mintgroene. Dat vond ik lastig kiezen, ik vond ze beide leuk. Eerst stond ik met beide in mijn handen, maar uiteindelijk heb ik toch alleen deze meegenomen. Ik kan de ander altijd nog halen. Ik vind ‘m erg schattig. Nu alleen nog bedenken waar ik hem voor ga gebruiken.

Dit zijn echt van die Instagram waardige rietjes, als jullie snappen wat ik bedoel. Deze rietjes zijn zó gaaf. Ik vond ze wel aan de prijzige kant. Voor deze rietjes betaalde ik twee euro – voor rietjes vind ik dat echt niet goedkoop. Ik ben toch overstag gegaan omdat het zo gaaf staat op foto’s. Wel was het even twijfelen tussen deze kleur of de mintgroene. Allebei de kleuren meenemen ging me net iets te ver. Maar goed, every girl loves pink!

Vind jij deze producten ook zo gaaf? Zit er iets tussen wat jij aan zou schaffen?

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

  1. Leuk om te zien! Ik bezocht eerst dagelijks je blog en nu ben ik na een tijd er weer op terecht gekomen en ik ben weer geboeid! Ik ga je weer volgen, leuk!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!