Shoplog: Nieuwe essence producten!

10 feb 2014

Al een tijdje was ik erg benieuwd naar de nieuwe producten van Catrice en essence. Toen ik enkele dagen geleden voor het schap stond, zag ik dat de nieuwe essence producten in het schap lagen. Ik heb een paar spulletjes meegenomen, kijk je mee?

Ik was naar nog wat meer dingen benieuwd, ik wilde alleen van sommige dingen eerst reviews of swatches af wachten. Deze vier producten vond ik wel héél leuk op het eerste gezicht, vandaar dat ik ze mee heb genomen.

essence – Effect nail polish

Catrice en essence komen beide met een nieuw assortiment aan lakjes. Niet alleen maar normale lakjes, maar ook speciale, met verschillende effecten. Van essence vond ik dit op het eerste gezicht de twee leukste kleuren. Ik vind de kleuren zo perfect bij elkaar! Swatches hiervan komen binnenkort nog online. Dan weet je of deze kleurtjes de moeite waard zijn om te scoren!

03. Glitz & Glam – 04. Skyfall

Consumentenadviesprijs: €1,99

essence – Colour flash mascara

Naar de gekleurde mascara’s was ik erg benieuwd! Ik twijfelde nog even tussen de paarse en blauwe, de paarse mascara leek me echter wat aan de lichte kant. Vandaar dat ik voor de blauwe variant ben gegaan. In bepaald licht is de kleur echt onwijs fel, verder is het een draagbare kleur. Deze kleur heb ik al een paar keer op gehad en heb ook foto’s van gemaakt. Binnenkort zien jullie deze dus verschijnen op de site!

02. Miss sue blue

Consumentenadviesprijs: €2,99

essence – Big bright eyes jumbo pencil

Een jumbo pencil heb ik zelf nog nooit gebruikt. Het lijkt mij een hele fijne basis, of mooi om mee te highlighten. Ik had de keus uit drie verschillende varianten. Ik koos voor een glanzende, parelmoer kleur. Ik heb deze al uitgeprobeerd en met de pigmentatie ben ik erg blij. Ik moet alleen wel nog even kijken hoe ik dit potloodje ga slijpen, heb namelijk alleen een puntenslijper voor een wat kleiner formaat.

Consumentenadviesprijs: €1,99

Zoals vanzelfsprekend komen er nog uitgebreide reviews online van alle producten, waarschijnlijk deze week nog. Zodra ik wat leuks heb gescoord van Catrice zul je dit ook voorbij zien komen. Ik ben in ieder geval erg enthousiast over deze nieuwe, budget producten!

Heb jij al wat gescoord van de nieuwe essence producten?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. De nagellakjes is volgens mij iedereen naar opzoek op dit moment én volgens mij vliegen ze de schappen ook uit, haha! Ik ben zeer benieuwd naar deze twee. Ook naar het pigment van de Jumbo Pencil raak ik onwijs nieuwsgierig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!