Shoplog: Primark, Forever21, Superdrug & Boots

18 jun 2014

Daar is ‘ie dan, de Londen shoplog! Ik heb een hoop leuke spulletjes geshopt bij de Primark, Forever21, Superdrug en Boots! Ik zou zeggen: ga er lekker voor zitten en kijk mee naar mijn aankoopjes!

Het filmpje is iets langer dan normaal, maar come on: het is een Londen shoplog! Ik hoop dat jullie dit dus ook alleen maar heel erg leuk vinden, als ik hem te veel zou inkorten zou ’t veel te saai worden, haha. Dit filmpje had ik al een tijdje terug opgenomen maar moest nog bewerkt worden, inmiddels zijn er van veel producten dus al reviews online gekomen. Ben je daar benieuwd naar? Dan kun je even de zoekbalk in de sidebar gebruiken.

Klik hier als je het filmpje niet kunt zien. Vergeet het filmpje niet in HD te bekijken voor de beste kwaliteit!

Dit maal geen aan fragmenten van de kleding. Dit komt omdat er elke keer wel iéts in de was zat van de kleding die ik had gekocht als ik tijd had om deze fragmenten op te nemen. Maar, ik heb iets anders leuks bedacht – er komen een hoop outfits aan met mijn nieuwe kleren!

Ik zit er overigens aan te denken om mijn YouTube filmpjes op een vast tijdstip te plaatsen. Nu zit er elke keer één week, anderhalve week, twee of soms zelfs drie weken tussen. Sowieso wil ik elke week een filmpje uploaden, met af en toe misschien nog wel een extra filmpje. Zelf zat ik te denken aan dinsdagochtend, dan verplaats ik de ‘My food in photos’ naar de middag! Of op de zaterdag, want in het weekend hebben mensen misschien wat meer tijd om filmpjes te bekijken. I need your help, wat vinden jullie!?

Bij welke winkel moét jij sowieso even naar binnen als je in Londen bent?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!