Shoplog – VILA

29 aug 2014

In de vlog van zo’n twee weken terug, verklapte ik al dat ik goed had geshopt in de sale bij VILA. Ik had drie items gekocht, waaronder twee broeken voor maar € 29,-! Dat is geen geld toch!? Ik vind mijn nieuwe items echt super tof en laat ze graag aan je zien.

Ik had helemaal niet verwacht dat ik twee broeken zou kopen. Broeken had ik wel nodig, maar eerder neutrale spijkerbroeken. Ik heb al veel gekleurde spijkerbroeken, ik heb nu inmiddels elke kleur van de regenboog, haha. Toch kon ik deze mooie deal niet laten liggen. Alles paste perfect. Ook het jurkje/lange shirtje (maar net hoe je het wilt zien) paste goed. Ik besloot dus deze drie items mee te nemen.

We beginnen met deze rode broek. Lekker opvallend he!? Ik had al een bordeaux kleurige broek die ik graag en vaak draag, maar zo’n felrode had ik nog niet. Dit zijn de eerste broeken die ik in mijn bezit heb van VILA. Het model zat gelijk goed. De broek zit iets hoger en dat vind ik zelf altijd net wat fijner. Dan kun je tenminste normaal bukken, haha.

Laten we dan ook maar gelijk doorgaan naar de tweede broek. Hier hebben jullie laatst al een outfit van kunnen zien op de blog. Deze broek vind ik zo onwijs gaaf! Het is echt zo’n kleur die je eerst even aan moet zien, voordat je er een oordeel over kunt vellen. Toen ik ‘m op de tafel in de winkel zag liggen, wist ik namelijk nog niet of ik hem wel zo leuk vond. Ook dit model zit helemaal goed. Het is een wat lastige kleur om te combineren, maar iets in het wit of zwart erboven kan ook wel. Iets groens staat denk ik ook wel leuk erboven.

Dan tot slot nog dit jurkje of lange shirt, hoe je het wilt noemen. Hij is lang, maar wel weer wat kort voor een jurkje. Ik kocht hem voor boven een legging die ik had besteld, echter heb ik de legging teruggestuurd omdat die te groot was. Lekker logisch, haha. Hier draag ik het als jurkje op een dikke maillot. Als je dit iets te kort vindt, kun je het ook prima boven een spijkerbroek dragen. Staat namelijk ook erg leuk, heb ik al uitgeprobeerd. Donker of licht, dat maakt niet uit. Net wat jij mooier vindt.

Voor de rode broek betaalde ik € 9,- en voor de lichtpaarse € 15,-. Er blijft dan nog € 5,- over en deze heb ik besteed aan het bordeaux kleurige jurkje. Helemaal leuk toch zo’n korting? Ik houd wel van sale shoppen!

Welke van de drie vind jij de tofste aankoop? En koop jij weleens wat bij VILA?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!