Sieraden van YourLovelyStyle

7 mrt 2013

Ik heb laatst zo’n gave webshop ontdekt, met de leukste sieraden. Toen de eigenaresse Manon dus contact met mij opnam, was ik meteen enthousiast. In deze post ga ik jullie vier mooie sieraden van deze webshop laten zien.

Zoals ik al zei wordt deze webshop gerund door Manon. Ze is zó aardig, ik kreeg er zelfs een lieve kaart bij! Ook kreeg ik de spulletjes snel binnen en ze waren heel goed verpakt. Je kunt de webshop hier vinden: YourLovelyStyle.nl

Het eerste sieraad is een prachtige lange ketting. Ik houd enorm van dit soort kettingen! Er hangt een hartje aan waarop staat: Home is where your heart it. Ook hangt er iets leuks aan van kant, een kleiner hartje en twee schattige steentjes – een soort pareltjes.

Ik wilde al een tijd een ‘dubbel cross finger ring’ uitproberen. Ik was er erg benieuwd naar, want het leek me zó raar zitten om twee vingers. Nu moet ik zeggen dat dat erg meevalt. Het is eerst eventjes wennen, maar na een tijdje voel je het niet meer. Ik ben hier erg blij mee! Je kunt de maat verstellen dus dat is super handig.

Deze ketting heeft Manon zelf uitgezocht voor mij. Normaal ben ik niet zo van de korte kettingen, maar toch vind ik deze erg leuk. Ik vind het klavertje vier erg schattig. Heel leuk!

En dan tot slot een setje armbanden. Hier ben ik heel erg blij mee. Ik draag vaak een hoop armbanden tegelijk, maar zulk soort armbanden had ik nog niet. Ze zijn wel iets groot maar ik heb gewoon hele dunne polsen – dus vrijwel al dit soort armbanden zijn te groot voor mij. Maar ik vind het verder niet hinderlijk. Deze drie armbanden zitten aan elkaar, dus je kunt ze niet los dragen, maar dat vind ik alleen maar handig!

Ook heb ik voor jullie nog een kleine video gemaakt, voor een goede sfeer impressie. Op film komt het toch net iets beter over, vandaar.

En dit is slechts een kleine greep uit de collectie sieraden. Zo kun je hier bijvoorbeeld ook terecht voor de populaire uilenkettingen. Ook is er een sale-afdeling die zeker ook eens het kijken waard is.

Was jij al bekend met deze leuke webshop?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!