STASH FLASH | Geuren

14 aug 2015

Als je goed voor de dag wilt komen, is het natuurlijk ook belangrijk om lekker te ruiken. Gelukkig heb ik genoeg lekkere geuren in mijn stash. In deze video deel ik al deze geuren met je!

Vergeet de video niet in HD te zetten voor het beste resultaat!

 
Kun je de video niet bekijken? Klik dan hier.

Benieuwd geworden naar de rest van mijn stash, vergeet mij dan niet te volgen op YouTube – zou ik héél erg leuk vinden. Morgen komt het laatste deel online, de rest van mijn stash is eerder deze week al online gekomen. Deze hele maand kun je elke doordeweekse dag een video verwachten, duimpjes omhoog!

Wat is jouw favoriete geur?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Mooie stash! Ik ben nieuwsgierig geworden naar de bodysplashes van Victoria’s Secret. Mijn favoriete parfum op dit moment is Escada Desire Me.

  2. Leuk filmpje! Love Spell van VS vind ik zelf echt te zoet, blegh haha. Die andere twee lijken me wel héérlijk! White Musk Libertine vind ik één van de lekkerdere geuren in mijn stash. De Fijan Water Lotus vind ik ook heerlijk. En OH MY GOD die Daisy is geweldig!! Ik heb de fullsize van Daisy en die pak ik heel vaak. Maar mijn favoriete parfum is denk ik toch wel…. Red Musk van The Body Shop. Maar ook L’Eau D’Issey, The One van D&G, Miss Dior, Black Opium, en nog zooooveel meer, haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!