STYLIGHT | Fashion inspiratie

8 feb 2013

Er komen de laatste tijd een hoop fashion artikelen voorbij, maar ik ben dan ook helemaal in to fashion de hele tijd. Ik kan uren spenderen aan afspeuren van de leukste kledingstukken op internet. Vandaag wil ik jullie wat meer vertellen over mijn favoriete fashion inspiratie site.

Ik gebruik Stylight nog niet zo heel erg lang, ik denk misschien twee maandjes. Maar ik vind het zó ontzettend leuk. Je ziet in één oogopslag de leuke dingen, waar je ze kunt kopen en hoe duur ze zijn. Je ziet het zelfs staan wanneer een item in de sale is. Super handig toch?

Je kunt items ‘hearten’ en dan komen ze bij je favorieten te staan. Vervolgens kun je ze dan indelen per ‘board’

Ik maak graag gebruik van Stylight omdat het zo duidelijk is. Het is simpel en je kunt zo aan de slag. Je kunt verschillende ‘boards’ maken met bijvoorbeeld elk een verschillend thema. Ik vind ’t erg leuk om boards van andere te kijken om zo inspiratie op te doen.

Zelf ben ik ook lekker creatief aan de slag geweest. Ik heb een aantal leuke en hele gevarieerde combinaties gemaakt met die items die ik heb geheart. Ik denk dat je hier wel uit af kunt leiden dat ik een hele brede kledingstijl heb, haha.

Vanwaar dit artikel? Ik wilde deze site gewoon even met jullie delen. Ik denk dat een paar van jullie misschien al wel bekend zijn met deze site, maar ongetwijfeld ook enkele niet. Probeer het gewoon eens uit!

Je kunt elkaars profiel ook volgen, als je het leuk vind om mijn profiel te hearten dan kun je dat hier doen. Vind ik altijd leuk!

Wat vind jij de leukste combinatie van de vier?

Liefs,
Joyce.

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!