TAG | And That’s Who I Am #1

8 mei 2013

Het wordt misschien een beetje cliché, maar zoals ik altijd al zeg: ik vind het super leuk om tags te doen. Deze tag ging ook al weer een tijdje rond in bloggers-land en ik kon dus niet wachten om deze tag ook te doen!

Ik vind dit echt een leuke tag. Ik houd ervan om plaatjes te kijken. Plaatjes zeggen soms meer dan woorden. Dus de ideale manier om iemand wat beter te leren kennen. De quotes op deze plaatjes hebben allemaal wat met mij te maken. Zo leren jullie me dus nog wat beter kennen! Het zijn er nogal veel want ik kon echt niet kiezen, dus be prepared!

Ik hoop dat jullie het een beetje een leuke tag vonden om te zien. Zelf heb ik me in ieder geval uitstekend vermaakt met het opzoeken van plaatjes die goed bij me passen. Als jij deze tag ook gaat doen, laat de link van de post dan even achter in de comments. Dan bekijk ik hem ook bij jou, vind ik leuk!

Welk van deze plaatjes past het best bij jou?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik vind dit zo’n leuke tag! Ik ben zelf ook al plaatjes aan het verzamelen die wat.met mij te maken hebben en het is heel grappig dat je dingen tegenkomt die je anders totaal vergeten zou zijn. Leuk om je op deze manier beter te leren kennen!

  2. Inderdaad leuk om te lezen/zien! Dat ijsje ziet er overigens moeilijk lekker uit. Ik overweeg erdoor om nu een ijsje te pakken, maar half 11 ’s ochtends, dat kan eigenlijk niet he? :P

  3. Pingback: BeautyChef | Persoonlijke blog over beauty, food, fashion & lifestyle — TAG | And That’s Who I Am #2

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!