TAG | Before I die….

11 aug 2012

Ik had geen inspiratie voor een nieuw artikel, daarom was ik even aan ’t rondsnuffelen op weheartit. Toen kwam ik plaatjes tegen van ‘before I die’. Ik heb met deze plaatjes een leuke nieuwe tag bedacht, dus lees verder voor meer informatie.

 
 
De tag heet: Before I die. Op weheartit zoek je 10 plaatjes op uit deze serie. Deze plaats je dan in je artikel, onder het plaatje geef je een toelichting. Waarom wil je dat ooit nog doen in je leven? Waarom is dat zo bijzonder? Ik heb al eventjes gegoogled en ik geloof dat deze tag nog niet bestaat. Cool he!?

1. Grow old with someone i love … before I die
Eigenlijk een nogal voor de hand liggende, ik denk dat iedereen dit wel wilt. Het lijkt me leuk om de hele tijd samen te zijn met iemand waarvan je houdt. Je kunt elke dag leuke dingen doen met elkaar, lekker samen koken, knuffelen, en ga zo maar door. Fantastisch toch!

2. Have my dream body … before I die
Heerlijk toch? Precies op je ideale gewicht zitten. Je voelt je gelijk een stuk minder onzeker, en zit goed in je vel. Ik ben best tevreden met m’n lichaam, maar er mag best nog wel wat af. Ik denk dat elke vrouw dat bij zichzelf wel denkt. Dus mijn droomlichaam hebben zou ideaal zijn. Weer iets minder om jezelf druk om te maken!

3. Travel the world … before I die
Ik heb nog niet veel van de wereld gezien, maar ik wil nog wel ontzettend veel zien. Zo wil ik sowieso een keer naar landen buiten Europa, dat lijkt me zo ontzettend leuk. Van elk continent, van elke cultuur wil ik wel iets zien. Dus ik heb nog veel landen te bezoeken, haha!

4. Go to Disneyland in Californië … before I die
DISNEYLAND! Ik ben nog nóóit in Disneyland geweest. Ik hoef niet eens per se naar Californië, zolang ik maar een keertje naar Disneyland kan. Ik vind het er gewoon zo leuk uit zien en zowat iedereen die ik ken is weleens in Disneyland geweest. Ik wil ook!!

5. Have a walk-in closet … before I die
Remember Sex and the City? Die prachtige inloopkast? Wauw! Het lijkt me echt heel erg leuk om later een inloopkast te hebben. Waarom? Gewoon het gevoel. Ik bedoel, ik ben een meisje!

6. Design my own dream house … before I die
Het lijkt me zo leuk om mijn eigen huis te ontwerpen. Zo kun je perfect rekening houden met wat jíj mooi vind. Je kunt de grootte van de kamers bepalen en alles naar jou smaak inrichten. Ik zou echt een prachtig huis maken. Sowieso wil ik dan ook zo’n Hugh Hefner grot, you know? Dat je zo kan zwemmen en dat je ineens in een grot bent, supervet. Ohja, en een glijbaan rondom m’n huis. Awesome! En dit meen ik, haha!

7. Have a big family … before I die
Familie vind ik heel erg belangrijk, m’n familie betekent dan ook heel erg veel voor mij. Een grote familie hoeft voor mij niet eens zozeer, zolang het maar een hechte familie is. En dan vooral een familie met veel baby’s want die zijn gewoon zo schattig!!!

8. Wake up in Vegas … before I die
Do i need to say more? VEGAS BABY! Sowieso wil ik een keertje naar Las Vegas toe. Het lijkt me zo ontzettend vet, gewoon die hele entourage. Dan zou ik er denk gelijk een rondreis van maken, dat hebben mijn oom en tante ook gedaan. Die zijn toen naar Californië, Las Vegas en enkele andere grote steden daarom heen, geweest. Prachtige foto’s! Nee, ik wil echt een keertje naar Vegas!

9. Own a pair of Uggs … before I die
Oké, hier zit een verhaal achter. Laatst waren de Uggs in de aanbieding via de website van Groupon. Ik wilde ze dus bestellen. Maar eerst ging ik naar de winkel om te passen. Zo kon ik kijken welke kleur ik wilde en welke maat goed was. Kom ik thuis, wil ik de Uggs maat 39 in de kleur Chestnut bestellen, zijn ze uitverkocht. En ik wou geen andere kleur. Als ze weer in de aanbieding zijn ga ik ze gelijk kopen!

10. Have a perfect wedding … before I die
Tja, ik ben een meisje. En ik wil trouwen, ooit. En ik wil dat alles dan perfect is. Een mooie jurk, leuke locatie, leuke gasten, lekker eten, everything! Dusja, daar droom ik stiekem wel een beetje van, haha. In m’n hoofd heb ik mijn perfecte dag al helemaal uitgestippeld. Maar dat is wel echt een meisjesding denk ik.

Ik heb deze tag dus zelf bedacht en ik hoop dat jullie hem superawesome & superleuk vonden om te lezen. Natuurlijk mag je deze tag gewoon overnemen als je dat wilt, maar ik wil ook in het bijzonder nog een paar mensen taggen, namelijk: Mariska en/of Kimly, Jiami, Kimberly, Bianca en Tedje.

Dus nog even in ’t kort:
• Zoek minstens tien foto’s op van de ‘before I die’ serie op bijvoorbeeld weheartit. Je mag ook heel creatief zijn en ze bijvoorbeeld zelf maken.
• Geef een toelichting bij elke foto – hoeft niet heel lang te zijn.
• Tag minstens 5 andere bloggers.

En? Wat vind je van m’n tag?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik ben vorig jaar in Vegas geweest, en dat is dus echt een aanrader hihi. Het is daar echt prachtig een droomwereld! Wat een super leuke tag trouwens! Misschien dat ik hem wel van je overneem :)

  2. Vijf staan er ook op mijn lijstje, well hello, wie wilt er nou niet wakker worden in Las Vegas?! Doe mij maar hoor, het liefst nog een paar keer per jaar. ^^ Leuk om te lezen, altijd interessant, ook omdat anderen hele verschillende wensen/dingen heeft die zij/hij willen behalen. I like Joyce!

  3. Pingback: Tag: Before I Die « Beautyblog – MissEvie.nl

  4. Leuke tagg! Ik zie dat allemaal meiden het over willen nemen, helaas kan ik dat niet doen want ik heb geen site. Dat betekent dat je goed bezig bent Joyce, en leuke dingen bedenkt!

  5. Leuke tag he? Ik heb m ook welleens gedaan, maar hij bestaat al(: Wel origineel dat je hem zelf een soort van bedacht hebt, ik was er niet snel op gekomen! Ik had wel een aantal dingen hetzelfde, dat zijn gewoon echt meidendingen die iedereen stiekem wel wil!

    • Ik had heel erg lang gegoogled en niets gevonden, zelfs niet op Engelse sites. Dus er was nog geen officiele tag van. Hij bestaat dus sinds 11 augustus, wel leuk dat je ‘m hebt ingevuld :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!