TAG | Ben jij een echte beautyfreak?

9 mei 2012

Ik kwam deze tag al tegen op verschillende sites. Ik vond ‘m zo leuk dat ik heb besloten om hem ook te gaan doen. Dus lees maar mee als je erachter wilt komen of ik een echte ‘beautyfreak’ ben!


 
 
 
Wat is het laatste beautyproduct wat je hebt gekocht waar je echt voor hebt moeten sparen?
Over het algemeen koop ik niet zulke hele dure beautyproducten. Waarom? Budgetproducten vind ik ook gewoon goed. Je kunt natuurlijk niet verwachten dat een nagellakje van Catrice net zolang blijft zitten als nagellak van bijvoorbeeld Chanel, maar dat hoeft voor mij ook helemaal niet. Ik wil toch niet één week met dezelfde nagellak rond lopen. Ik vind ’t leuk om af te wisselen! Een beautyproduct waar ik wel echt voor heb gespaard is mijn Inglot palette. Ik wilde een goed oogschaduwpalette hebben, voor een dagelijkse look. De kwaliteit van de oogschaduws van Inglot is gewoon erg goed, dus daarom heb ik gespaard voor een palette met vijf kleurtjes.

Als jij een beautyproduct was, wat zou je dan zijn en waarom?

Die vind ik lastig! Ik hoor altijd van mensen dat ik vaak lach en altijd straal, dus ik denk een make-up product dat daarmee te maken heeft. Dan zou ik kiezen voor een blush of een lippenstift denk ik. Want een blush geeft je gelijk een gezonde glow, waardoor je nog meer lijkt te stralen. En lippenstift, omdat een mooi kleurtje op je lippen gewoon altijd mooi is.

Hoeveel vriendinnen heb je, waarmee je helemaal gek kan worden over die perfecte blush of die fantastische oogschaduw?
Sowieso met m’n beste vriendin! Die volgt ook allemaal beautyblogs net als ik. Mijn zusje wordt ook steeds ouder, dus daarmee kan ik ook steeds beter over dat soort dingetjes praten. Ik maak haar weleens op, of we doen weleens een maskertje op! Met mijn moeder praat ik er ook vaak over. Als ik dan een product heb ontdekt dat helemaal geweldig is, dan vertel ik het gelijk tegen haar. Zo heb ik geloof ik al tien keer gezegd dat ze echt een keer naar de Inglot moet gaan. Want ze draagt elke dag bruine oogschaduw en bij de Inglot hebben ze zulke mooie en goede oogschaduw!
En wie helemaal gek kan worden van míj, dat zou mijn vriend zijn. Als ik dan wat leuks heb besteld of een leuk make-up product heb gezien, dan zeg ik het ook altijd tegen hem (100x). Arme Thijs, haha….

Hoe begon de make-up gekte bij jou?
Eigenlijk de dag dat ik beautyblogs begon te ontdekken. Eerst volgde ik maar een paar beautyblogs. Een paar keer per week keek ik daar dan op. Nu zijn er zo veel leuke beautyblogs dat ik er wel een stuk of 20 volg (misschien zelfs meer)! En daar kijk ik dan ook elke dag op. Vanaf toen ging ik mij steeds meer interesseren voor make-up. En ik ben ’t nog steeds niet zat!

Als een niet-make-up-freak je vraagt hoeveel nagellak of oogschaduw je hebt, geef je dan eerlijk antwoord?
Ja hoor! Ik heb misschien wel ziek veel nagellak, maar het maakt mij niet zoveel uit wat andere mensen daarvan vinden. Ik ben er erg blij mee en daar gaat het om.

Hoe vaak ga jij langs de drogist zonder dat je echt iets nodig hebt?
Heeeel vaak! Altijd als ik in de stad ben ga ik steevast naar de Kruidvat toe. Ik koop dan niet altijd iets, maar ik vind het leuk om gewoon even te kijken. Soms kom ik dan ook producten tegen in de kortingsbak voor heel weinig geld. Dat is gewoon leuk! Ik bedoel: een niet dichtgeplakte gel-eyeliner waar nog niemand in heeft gezeten voor 1 euro, dat is toch superleuk! En ohja, ik vind dat echt heel erg vies. Ik kijk altijd eerst of een product ongebruikt is voordat ik het koop. Bij ‘mijn’ Kruidvat zijn ze nooit dichtgeplakt. Dus als je dan zo’n gat ziet zitten van een vinger in dat product dan hoef ik ’t gelijk niet meer te hebben. Wat vinden jullie daar eigenlijk van? Oke, ik dwaal af… Verder naar de volgende vraag!

Hoeveel tijd besteed je per dag op internet, lezend over beauty?
Heel veel tijd. Ik kan me ook nooit vervelen. Er is altijd genoeg te lezen op beautyblogs. Soms besteed ik er zelfs een beetje te veel tijd aan. De tijd gaat ook zo snel als je artikelen aan het lezen ben!
Aan artikelen schrijven ben ik ook best veel tijd kwijt. Informatie opzoeken, artikel checken, artikel dubbel checken, artikel driedubbel checken… Je kent ’t wel!

Wat is je favoriete make-up item?
Mascara. Zonder enige twijfel. Ik vind dat mascara echt een heel erg groot verschil maakt – bij mij in ieder geval. Ik krijg er meteen een open blik door. Vooral als ik mijn wimpers eerst krul met de wimperkrultang. En dan het liefst trouwens ook waterproof mascara! Wel een hel om ervan af te halen, maar het blijft tenminste wel goed zitten.

Heb je een wishlist en hoeveel items staan daar op?
Het is voor mij een beetje onzinnig om een wishlist te maken, want ik wil altijd alles wel hebben, haha. Op dit moment ben ik heel nieuwsgierig naar de nieuwe geuren van Essence. Verder wil ik nog steeds supergraag de blush hebben uit de Revoltaire collectie van Catrice, maar hij is overal uitverkocht, helaas!

Wat vind jij van deze tag? Als je deze tag over wilt nemen, ga gerust je gang!

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Gave tag! Oh, het is zo leuk om met iemand over oogschaduws, make-up, gewoon beauty dingen te praten. Soms als je een probleem hebt met een oogschaduw, weten zij wel de oplossing. Of de mooiste LE die er net is, of een gaaf product dat je moet proberen! Echt amazing!

  2. Leuke tag! Ik zie je blog vandaag voor de eerste keer en ik vind het een superleuke blog. Zal zeker vaker op je blog komen kijken!

  3. It’s really a cool and useful piece of information. I am happy that you simply shared this useful info with us. Please stay us informed like this. Thank you for sharing.

  4. Pingback: Homepage

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!