TAG | Fashion Fun!

15 nov 2013

Deze tag zag ik gisteren op de site van Dagmar. Ik vond het zo een enorm leuke tag dat ik gelijk besloot om deze tag over te nemen. De vragen gaan over fashion en zijn erg uiteenlopend. Super leuk om in te vullen dus!

Wat betekent fashion voor jou?
Ik moet eerlijk zeggen dat ik meer met beauty heb dan met fashion. Wel wil ik er natuurlijk graag leuk uit zien en doe ik daar dan ook moeite voor. Ik doe ook altijd mijn best om leuke combinaties bij elkaar te zoeken. Ik kan dus wel zeggen dat fashion redelijk veel betekent voor mij, maar mijn leven draait niet zozeer om fashion.

Hoe beschrijf je je kledingstijl?
Heel erg casual! Ik draag heel erg graag jeans met een leuke top erop. Warme truien draag ik even graag als een mooie top met een blazer erop. In de zomer draag ik ook vaak jurkjes. Ik heb dus niet één bepaalde stijl maar houd wel van vrouwelijke kleding. Met de nodige baggy truien erbij, haha.

Wat is je favo mode stad?
Een aantal jaar terug ben ik naar Londen geweest. Ik moet zeggen dat ik daar wel erg fijn gewinkeld heb. Qua steden in Nederland vind ik Den Haag, Nijmegen en Maastricht ook erg leuk om te shoppen. Verder zou ik ook graag nog eens naar Parijs en New York gaan om lekker te shoppen.


Deze drie leuke vestjes zijn alle drie van de Vero Moda!

Bij welke winkel slaag je altijd?
De Vero Moda en de ONLY. Echt bijna áltijd, met misschien af en toe een enkele uitzondering. Die kleding is namelijk echt helemaal mijn stijl!

Welke winkel bezoek je graag, maar slaag je niet snel?
De H&M. Ik kijk met name graag op de website, maar de kleding van de H&M spreekt mij gewoon niet zo aan. Heel bizar, want heel veel meiden vinden de H&M geloof ik juist erg fijn. Zelf kan ik er echter gewoon nooit slagen.

Hoeveel geef jij uit aan kleding?
Vind ik lastig om te zeggen. De ene maand geef ik meer geld uit aan kleding dan de andere maand. Als ik jeans en truien nodig heb, geef ik bijvoorbeeld meer uit dan wanneer ik alleen een paar topjes nodig heb. Ik merk wel dat ik de laatste tijd minder geld uitgeef aan kleding. Eigenlijk heb ik nu wel zo’n beetje genoeg!


Het was echt heerlijk weer in Corfu in de vakantie!

Heb je een item in je kast dat je nog nooit hebt gedragen?
Ja een tank top die ik heb gekregen van mijn moeder toen we in Corfu waren. Toen we eenmaal in Nederland waren, was het toch wel weer redelijk koud. Vandaar dat ik deze nog niet aan heb gehad. Hij is heel erg leuk, hij is wit en er staat I Love Corfu op. Die ga ik volgende zomer zeker vaak dragen!

Heb je een fashiongeheim?
Ik heb niet echt een ‘fashiongeheim’. Wel moet ik zeggen dat ik er niet altijd zo fashionable bij loop hoor. Vooral na een lange dag stage. Als ik dan thuis kom, schiet ik het liefst gelijk in mijn joggingsbroek.

Mijn kast hangt vol met…
Blazers en warme truien! Ik heb echt onwijs veel blazers in alle kleuren. Rood, groen, blauw, roze, grijs, zwart, et cetera. Ik vind het heerlijk om blazers te dragen over een leuke top. De laatste tijd heb ik echter weer veel truien aan omdat ik een echte koukleum ben. De truien die ik in mijn bezit heb, vind ik super leuk. En ze zijn heerlijk warm, ook niet geheel onbelangrijk!


Mijn favoriete blazer, love the green colour!

Wat is je meest comfortabele item?
De joggingsbroek van mijn vriend. Deze ligt nu al een hele tijd bij mij thuis en mag ik eigenlijk ‘hebben’ omdat ik hem zo lekker vind zitten. Zodra ik thuis ben, trek ik deze altijd vrijwel gelijk aan als ik nergens meer naartoe hoef!

Welk item zou je voor geen goud dragen?
Een onesie. Ik weet dat het echt helemaal in is op dit moment. Er zullen ook een hoop meiden zijn die het waarschijnlijk oneens zijn met me, maar ik heb er gewoon helemaal niets mee. Bij anderen vind ik het niet eens heel erg slecht staan, maar ik heb het idee dat als ik er één aantrek dat het er niet uit ziet. En het lijkt me trouwens ook ontzettend onhandig als je naar de wc moet!

What is your go-to outfit when you have no idea what to wear?
Een simpele spijkerbroek, leuke top en eventueel een blazer of vestje erover. In de winter en herfst grijp ik het liefst naar mijn Uggs of laarzen. Eigenlijk gewoon een simpele outfit, waar ik me erg prettig bij voel.

One fashion trend you wish would come back or stay?
Pfoe ik zou het niet weten. Ik weet wél welke trend zeker niet terug hoeft te komen, dat is de tuinbroek. Ik had er vroeger eentje en als ik foto’s van mezelf daar in terug zie, echt vreselijk! Dat ik dat toen niet gezien heb. Ik liep niet totaal voor schut, maar ik vind het gewoon echt niet mooi als ik er nu op terug kijk. Oh en de wijde broeken mogen ook wel weg blijven, heb ik ook helemaal niets mee.

Ik tag Tedje, Anne, Femke, Simone en Daniëlle. Als ik je nou niet heb getagd en je wilt hem overnemen? Super leuk, vooral doen! Laat het even weten in de comments, dan kom ik ook even bij jou kijken.

Welk item zou jij voor geen goud dragen?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Leuke tag! Ik zou van mijn leven geen crocs dragen.. WALGELIJK haha! En mijn vriend mag zijn hele leven geen hempjes dragen, dat vind ik voor mannen écht niet kunnen! :D

    Liefs!

    • Ik moet heel eerlijk bekennen dat ik weleens Crocs heb gedragen, haha. Dat was in de tijd toen ik nog bij de HEMA werkte achter de kassa. Je moest daar zó lang staan! Iedereen droeg Crocs dus ik dacht; ik probeer het ook eens. Het zat onwijs comfortabel. Maar verder zag je me er echt niet mee lopen haha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!