TAG | First Things

28 feb 2013

Een tijdje terug ben ik door Patty van PrettyBeautyLand getagd voor de First Things tag. Een ontzettend leuke en originele tag. Zo leren jullie mij vandaag dus weer een beetje beter kennen!

Eerste ding dat je doet als je ‘s ochtends wakker wordt
Ik ben totaal geen ochtendmens, het liefst blijf ik zo lang mogelijk liggen. Het eerste wat ik doe is dus op ‘snooze’ drukken en dan ’t liefst zo vaak mogelijk ook, haha. Als ik mijn bed eenmaal uit ben dan is het eerste dat ik doe: mijn blog en andere beautyblogs checken.

Eerste ding dat je doet als je naar de sportschool gaat
Slecht, slecht, slecht, maar ik ga niet naar de sportschool… Ik ben wel eens met mijn vriend mee geweest en toen vond ik de loopband het leukst om te doen. Verder vind ik eigenlijk alle apparaten wel leuk, roeien, dingen wegdrukken met m’n voet en al die dingen, haha.

Eerste ding dat je doet als je thuiskomt van je werk of school
Ik zet eigenlijk altijd eerst de computer aan als ik thuis kom. Tenzij ik erg moe ben, dan ga ik eerst even rustig op de bank zitten met wat thee en kijk ik televisie of lees ik wat.

Eerste auto
Mijn autorijbewijs heb ik niet, dus ik heb ook nog geen auto. Ik heb op dit moment wel een scooter. Een witte Sym Fiddle 2 waar ik erg blij mee ben. Als ik een auto ga kopen, wil ik graag een Fiat, gewoon omdat ik het zo’n schattige auto vind. Er staat er altijd eentje vlak bij ons huis in het lichtblauw en ik vind hem zó mooi! Je kon hem laatst ook al zien in m’n My life in photo’s.

Eerste ongeluk/verkeersovertreding
Ik ben weleens aangereden, alweer ongeveer drie tot vier jaar geleden toen ik nog op mijn Tomos reed. Gelukkig kwam ik er goed vanaf, want de auto botste alleen keihard tegen de zijkant van m’n achterwiel. Ook heb ik eens een waarschuwing gehad omdat ik over de stoep reed (terwijl ze bezig waren met wegwerkzaamheden en het maar een héél klein stukje was, echt onzin…).

Eerste ding dat je wilde worden als je later groot was
Juf! En het leuke is: dat wil ik nog steeds worden. Ik zit nu alweer in mijn derde jaar van de PABO, het gaat dus heel snel allemaal.

Eerste keus qua drinken
De laatste tijd ben ik helemaal fan van 7-up. Ik vind het zó lekker! Als ik voor iets warms moet kiezen, dan zou ik voor warme chocolade gaan. Met lekker veel slagroom!

Eerste keus dessert
Sowieso iets met chocolade. Bij een restaurant waar ik weleens met mijn vriend ga eten hebben ze een warm chocoladetaartje. Dat zit dan in een kopje en binnenin het taartje zit ook nog eens allemaal vloeibare chocolade. Heel lekker! Dat is dus mijn eerste keus.

Eerste liedje dat in je opkomt
De soundtrack van Verliefd op Ibiza. Niet echt een liedje, maar toch.. Ik hoor hem zó vaak in de bioscoop dat ‘ie nu echt in mijn hoofd blijft zitten.

Eerste grote aankoop
Mijn computer. Dat was bij vier jaar geleden bij elkaar wel zo’n 800 euro en daarmee gelijk mijn eerste grote aankoop. Ook een goede aankoop want ik heb er nog steeds veel plezier van, hij doet het nog erg goed! Maar ik heb er dan ook heel hard voor gespaard!

Eerste baantje
Mijn aller-allereerste baantje was het lopen van foldertjes bij mij in de buurt. Mijn vader hielp me altijd en toen hij dat niet meer deed hield ik het snel voor gezien haha. Daarna heb ik een jaar bij de HEMA gewerkt. Echt, wat was dat stom zeg… Nu werk ik alweer drie jaar bij de golfclub en de bowling.

Eerste keer in het vliegtuig
Even denken hoor… Dat was toen ik ongeveer negen was. Toen gingen we twee weken naar Spanje, want mijn oom heeft daar een huis. We gingen niet zo vaak naar het buitenland dus ik vond het echt super. Al vind ik vliegen wel eng moet ik zeggen… Maar als je eenmaal in dat andere land staat, dan was dat vliegen het dubbel en dwars waard!

Ik vond het zelf een erg leuke tag om te doen, ik houd echt van tags! Ik hoop dat jullie het ook een beetje leuk vonden om te lezen. Als je verder nog vragen hebt, kun je die natuurlijk altijd achter laten bij de comments! Als je deze tag ook leuk vind om te doen: neem hem gewoon lekker over!

Wat was jouw eerste baantje?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik heb echt zoveel baantjes gehad dat ik me ze niet allemaal meer kan herinneren. Maar het allereerste was werken bij de bakker. Toen moest ik daar om zes uur smorgens beginnen op zondag, oh het was verschrikkelijk. Wat een vervelende mensen!

  2. Wat leuk om te lezen!! Mijn eerste baantje was werken op het werk van mijn mama. Administratie enzo. Ik was net 16 en ik deed de job beter dan de vaste werkkracht (was sneller en kon foutloos schrijven) :) Zal ik nooit vergeten :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!