TAG | I Love Fall

28 okt 2012

Ik ben getagd door Patty van PrettyBeautyLand. Superlief, dankjewel! Deze tag komt oorspronkelijk uit Amerika. Zij heeft de vragen vertaald en zodoende gaat deze tag ook rond in Nederland blogland.

In deze tag beantwoord ik enkele vragen over de herfst en Halloween. De herfst is één van mijn favoriete seizoenen, dus ik heb er zin in. Laat die vragen maar komen!

Wat is je favoriete herfst lip product?
Eigenlijk heb ik niet echt één favoriet lip product voor de herfst. Meestal draag ik nude kleuren, dus dat zal ik deze herfst waarschijnlijk ook doen. Mijn favoriete lippenstift van de laatste tijd is ‘Colour Bomb’ van Catrice. Deze vind ik ook uitermate geschikt voor de herfst. Vrolijk en lekker fel!

Wat voor nagellak draag je het liefst in de herfst?
Qua nagellak ga ik dan wel juist voor donkere kleuren. Voornamelijk bordeauxrood of paars vind ik prachtig in de herfst. Toch kun je me ook gemakkelijk zien lopen met felroze nagellak op m’n nagels. Ik houd mij niet zo aan die ‘seizoens kleuren’

Wat is in de herfst je favoriete drankje van de Starbucks?
Koffie lust ik niet, dus dat valt sowieso al af. Ik houd van de warme chocolademelk van de Starbucks, die heeft zo’n heerlijke volle smaak. Meestal ga ik gewoon voor de classic. Laatst was er een smaak met hazelnoten, die was ook heel lekker!

Wat is je favoriete geurkaars voor in de winter?
Kaneel! Ik houd van kaneel. Ook heb ik een een soy wax gehad en die rook heerlijk naar appeltaart met kaneel. Heerlijk!

Welke sjaal of welk accessoire draag je het liefst in de herfst?
Dat is niet zo moeilijk. Ik houd van dikke sjaals. In de herfst en winter woon ik zowat in die dingen. Ik heb allerlei verschillende, waaronder zo’n dikke col. Leuk om af te wisselen!

Wat is je favoriete Halloween film?
Ik kijk niet echt naar Halloween films. Wel ga ik naar enge films in de bioscoop, maar eigenlijk vind ik dat een beetje te eng, haha. Van die zieke films zoals Saw kijk ik wel, maar films met hele erge schrikmomenten en enge beesten/mensen vind ik echt te eng. Ik ben heel snel bang, haha.

Wat voor snoepgoed eet je het liefst tijdens Halloween?
Ik heb niet echt bepaald snoepgoed dat ik speciaal eet tijdens Halloween. Ik heb van mijn zusje wel een cupcake boek gehad, waarin hele leuke recepten staan voor Halloween cupcakes. Zo’n leuke versierde cupcake kan ik altijd wel op.

Wat draag je tijdens Halloween?
Aan verkleden voor Halloween doe ik niet echt. Ik weet nog wel dat ik me in een ver verleden ooit eens heb verkleed als heks en ook ooit eens als hippie. Het lijkt me wel leuk om een extreme ooglook te maken voor Halloween, alleen wat voor? Dat weet ik nog niet precies.

Wat vind jij het leukst aan de herfst?
De blaadjes die van de bomen dwarrelen, de mooie kleuren van de natuur, de geur als het heeft geregend, de leukste en warmste sjaals, mooie collecties die in de herfst uitkomen, heerlijk op de bank films kijken met warme chocolademelk, een goed boek lezen en heerlijke herfst gerechten koken.

Ik vond ’t een hele leuke tag om te doen. Ik tag niemand in het speciaal, jullie mogen hem allemaal overnemen als je wilt! Laat het weten in een comment als je de tag overneemt, dan ga ik natuurlijk even de tag lezen op je site. Vind ik heel leuk!

Wat vind jij nou het leukst aan de herfst?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Oeh, leuk! Bij mij staat de I love Fall tag ook in de planning. :) Ik schrijf altijd vooruit namelijk. Ik had jou erbij staan om te taggen, dus ik heb je maar weer weggehaald, aangezien je hem nu al hebt gedaan, hihi! :D

  2. Aahh ik vind dit zo’n leuke tag om te lezen! OMG die hot cocoa photo <333 Ik vind de bomen met gouden bladeren het mooist aan de herfst ^^ (en gelukkig heb ik zo'n prachtige boom bij mijn raam staan)

  3. Leuke tag! Ik ben nu ook helemaal van de kaneel geuren en smaken heerlijk! Ik vind zelf de kleuren van blaadjes die nog aan de bomen hangen zo mooi: bruin, geel en rood.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!