TAG | I Love Spring!

8 mrt 2013

Gelukkig! Het wordt steeds warmer in onze koude kikkerlandje. Viel er twee weken geleden nog een beetje sneeuw, nu liggen de temperaturen alweer rond de 12 graden. Nog twee weekjes en dan is het zover: lente!

Ik ben getagd door Tedje, thanks. Heel erg leuk, ik vind het echt een hele toffe tag.

1. Welke nagellak kleuren draag jij het liefst in het voorjaar?
Dat is heel gemakkelijk! Of een lekker felroze/koraal kleur, dat vind ik een van de mooiste kleurtjes voor op mijn nagels. Of een mooi minty kleurtje, dat vind ik er altijd zo mooi uit zien als het lekker weer is! Ik krijg daar echt een zomergevoel van.

2. Hoe zie jij er op je paasbest uit?
Moeilijk! Ik heb een heel leuk jurkje die ik meestal aan doe bij zulke feestdagen. Maar misschien dat ik ook wel voor een spijkerbroek met een mooie top en blazer kies. En dan natuurlijk met een leuk make-upje op en mooie gelakte nagels.

3. Als je aan de lente denkt, waar word je dan écht vrolijk van?
Kuikentjes! Die vind ik altijd zo ontzettend schattig. En natuurlijk het lekkere weertje, van die zon word ik echt zo vrolijk. Het gevoel wanneer je voor het eerst weer zonder jas naar buiten kunt: heerlijk!

4. Wat is jouw ultieme voorjaars parfum?
Laatst heb ik bij Ilja van BeautyPolish een heerlijke parfum gewonnen, namelijk: One Shock For Her van Calvin Klein. En hij is zo lekker. Ik weet zeker dat ik deze vaak ga dragen dit voorjaar.

5. Welke items in je kleding kast bewaar jij speciaal voor de lente?
Niets eigenlijk, ik combineer altijd alles met elkaar. Wel heb ik een aantal mooie tops, die niet zo warm zijn dus die ik alleen maar in de lente en zomer aan kan. Ook heb ik een mooie lichtbruine, beige jeans. Die kleur vind ik ook echt ideaal voor de lente. Wel zou ik graag nog een leuke blazer erbij willen hebben in een mintkleurtje!

6. Van welk nummer krijg je de lente in je bol?
Het is altijd lente in de ogen van de tandartsassistente. Een heel oud nummer, maar hij zingt zo lekker mee! En verder vind ik de top40 ook altijd erg leuk om te luisteren, daar zitten vaak ook een hoop vrolijke lente liedjes tussen.

7. Welke musthave hoop jij nog te scoren dit voorjaar?
Zoals ik al zei: een leuke blazer in een mint kleur. Verder wil ik ook nog een witte broek gaan scoren dit voorjaar. Vorige zomer wilde ik er ook al eentje, maar toen kon ik maar geen goede vinden. Hopelijk slaag ik daar dit jaar wel voor!

8. Welke smaak paaseitjes is jou favoriet?
De HEMA heeft een hele lekkere smaak, ik geloof met de groen/blauwige verpakking. Daar zit zo’n lekkere hazelnootvulling in. Echt heel lekker krokant. Verder ben ik de laatste tijd ook fan van witte chocolade, terwijl ik dat eerst helemaal niet lekker vond. Dus gewoon witte zijn ook lekker, met die lekkere praline erin zijn ze nog lekkerder, haha.

Ik hoop dat jullie het een beetje leuk vonden om deze tag te lezen. Ik wil graag de volgende mensen taggen: Femke, Sophie, Charlotte en Lisanne. Als je niet getagt bent en je wilt de tag overnemen, dan mag dat natuurlijk ook!

Waar word jij eigenlijk vrolijk van als je aan de lente denkt?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!