TAG | Little Reasons To Smile

25 sep 2013

Deze tag lijkt een beetje op de ‘And That’s Who I Am tag’. Het enige verschil is dat deze tag gaat over geluk. Van welke kleine dingetjes word ik nu gelukkig? Wat laat me lachen? Alle plaatjes zijn afkomstig van de gelijknamige tumblr: Little Reasons To Smile.

Ik heb vijftien plaatjes uitgekozen die ik erg goed bij mijzelf vind passen. Er zal waarschijnlijk ook nog wel een tweede deel aankomen. Ik merkte namelijk dat ik best veel moeite had met het selecteren van deze plaatjes. Het liefst wilde ik ze bijna allemaal in mijn artikel stoppen!

Dit zijn een aantal van mijn geluksmomentjes. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om te zien en zo iets meer over mij te weten zijn gekomen. Ik tag niemand in het bijzonder, als je deze tag over wilt nemen mag dat natuurlijk gerust! Laat het even achter bij de comments, vind ik leuk!

Als ik één plaatje uit moest kiezen dat het best bij mij zou passen, zou het toch zijn: ‘baking from scratch’. Welk van deze plaatjes past het best bij jou?

Liefs,
Joyce

Reacties

  1. Jaaa, deze tag heb ik ook eens gedaan, super leuk! Die dagjes spent on the couch met tv en internet is het meest op mij van toepassing, hahaha. Vandaag heb ik zo’n dagje namelijk! Heerlijk, ik dwing mezelf het eens per week te doen, anders word ik gek van mijn eigen perfectionistische drang om mezelf elke dag nuttig te maken :p.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!