TAG | Nail Polish Addict

26 mei 2013

Ik kan wel met zekerheid zeggen dat ik een nail polish addict ben. Mijn nagellakrek voor 60 flesjes zit helemaal vol, in een andere doos zitten er ook nog eens 80 en dan heb ik tot slot nog zo’n 40 nagellakjes die los door m’n kamer zwerven. Vandaar dat het me erg leuk leek om deze tag te doen.

1. Wat is je favoriete nagellakmerk/bedrijf?
Ik heb enkele lakjes van Essie en die vind ik erg fijn. Maar van Catrice heb ik de meeste lakjes, ongeveer 40. Die vind ik heel betaalbaar, de prijs-kwaliteit verhouding is gewoon erg goed vind ik. Alhoewel ik wel blijer was met de nagellak uit het oude assortiment van Catrice!

2. Glitter of geen glitter?
Lastig! De mooiste lakjes uit mijn stash vind ik toch wel de lakjes met een normale créme finish. Wel vind ik het soms erg mooi om een lakje af te maken met een glitter topcoat. Mijn favoriete glitter topcoat is Have An Ice Day van Catrice uit de Million Styles collectie!

3. OPI, China Glaze of Essie?
Van China Glaze heb ik zes lakjes in mijn bezit. De kleurtjes vind ik erg leuk, maar de kwaliteit vind ik minder. De lichtere kleurtjes worden snel waterig! Van OPI heb ik maar één lakje maar de kwaliteit daarvan vind ik wel echt super. Van Essie heb ik zeven lakjes in mijn bezit. Deze lakjes vind ik stuk voor stuk erg fijn lakken en ook de kleuren vind ik erg mooi. Ik ga dus voor Essie!

4. Wanneer/hoevaak verander jij je nagellak?
Dat verschilt. Nu loop ik al een week met dezelfde nagellak op mijn nagels, maar meestal ben ik een nagellak snel zat. Dan verander ik wel om de twee dagen. Het komt eigenlijk bijna nooit voor dat ik géén nagellak draag!

5. Wat is je favoriete kleur op je nagels?
Lastige vraag. In de zomer vind ik minty kleurtjes echt helemaal te gek, maar toch grijp ik meestal naar de roze/rode tinten om mijn vriend dat ook erg mooi vind. De laatste tijd is Bordeaux van Essie echt favoriet, die heb ik nu al een week op mijn nagels zitten!

6. Donkere of felle kleuren?
Heel overtuigend: felle kleuren. Alhoewel dat wel een beetje tegenstrijdig is met de kleur die ik nu al een week op m’n nagels heb. Maar dat is dan ook één van de enige donkere lakken die ik mooi vind. Qua felle kleurtjes houd ik vooral van roze kleuren en dan het liefst zo fel mogelijk!

7. Welke nagellak draag je op dit moment op je nagels?
Een donkere kleur van Essie, genaamd Bordeaux. De naam klopt precies want hij is ook echt bordeaux! Hij zit er ook al een week op met maar enkele chips, dus dat vind ik erg goed. Normaal blijft nagellak bij mij nooit zolang zitten, meestal heb ik na twee dagen al chips. En ik heb ook nog eens een avond gewerkt en dat heeft deze nagellak ook overleeft!

8. Matte nagels, yes or no?
Af en toe vind ik matte nagels wel mooi, voornamelijk met grijze kleurtjes. Toch ga ik liever voor de gewone nagellak finish! Dus nee, ik neig niet snel naar matte nagels.

9. French manicure?
Ja! Ik heb het niet zo vaak op mijn nagels, maar ik ben echt fan van french manicure. En dan met name van de standaard witte tip. Vind ik gewoon erg sjiek en heel mooi verzorgd staan. Vooral van een afstand ziet het er dan zo mooi uit!

10. Favoriete winterkleur?
Ik heb niet echt een favoriete winterkleur. Wel heb ik een favoriet herstkleurtje. Dat is Welcome To Roosywood een prachtig kleurtje van Catrice. Het is een donker oudroze/lila kleurtje, echt heel erg mooi!

Ik hoop dat mijn nagellak verslaving een beetje over is gekomen door deze tag. Als jullie het leuk vinden dan laat ik mijn nagellak stash nog wel eens zien. Zouden jullie die liever in filmpjes willen zien of in foto’s?

Ben jij ook zo’n Nail Polish Addict?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. To Roosywood blijft één van mijn favorietjes! Geweldig lakje is dat hé. Ik raak nu erg nieuwsgierig naar het Bordeaux lakje van Essie. Had je daar al eens overgeschreven? I’m in. Een lakje dat bordeaux heet en dat ’t ook echt de kleur weer geeft is fantastisch! Na mijn idee zijn ze altijd zeldzaam. :)

    • Nee! Ik heb hem wel eens laten zien in een filmpje van favorieten vd maand. In deze favorieten van de maand zal hij ook weer voorbij komen! Zal er binnenkort wel een swatch van maken. Hij is écht heel mooi. Hoe meer laagjes je aanbrengt hoe donkerder hij wordt, dus dat is ook wel leuk haha.

  2. Ja #4 geldt voor mij ook! Elke 2 dagen een nieuwe kleur, hihi. Ik heb zoveel nagellak, dan vind ik het ook zonde als ik iets nooit gebruik. Dat laatste kleurtje van Golden Rose, wow wat is die mooi zeg! En je hebt echt prachtige nagels.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!