TAG | Spring has Sprung

20 apr 2014

Op een hoop blogs zag ik deze leuke tag voorbij komen! Ik houd van de lente én ik houd van tags, dus 1+1 is twee. Ook ik deed de ‘Spring has sprung’ tag. Ik beantwoord enkele vragen over de lente!

Naar welke lente trends kijk je het meeste uit?
Ik ben gek op pastel kleurtjes! Daar kijk ik dus zeker naar uit. Ik ben gek op kleur in mijn outfit, het oogt gelijk een stuk vrolijker. Ik wil nog graag een blazer scoren in een prachtige mint kleur!

Wat is je favoriete kledingstuk voor de lente?
Blousejes! De laatste tijd heb ik een hoop leuke blousejes gekocht en ik kan niet wachten om die te dragen in de lente. De leukste blousejes die ik heb, komen van New Look en Forever21. Met name de mouwloze varianten vind ik erg tof!

Wat ga je doen tijdens de vakanties in de lente?
Dat weet ik nog niet, heb nog geen concrete plannen. Ik denk dat ik gewoon lekker ga relaxen, ontspannen en van het weer ga genieten. Waarschijnlijk zal ik dan ook nog druk bezig zijn met werk voor school, maar als het zonnetje lekker schijnt is alles oké, haha.

Wat is je favoriete lente lipkleur?
In de lente en zomer vind ik het leuk om lekkere opvallende kleuren lipstick te dragen. Hierbij neig ik dan voornamelijk naar de roze en koraal tinten. Ook heb ik een prachtige rood/oranje lipstick van MAC genaamd Vegas Volt. Deze doe ik ook vaak op in de lente. En mijn lipstick van Chanel kan natuurlijk áltijd!

En je favoriete lente nagellakkleur?
Mint en van die lichte, zalmroze oranje/roze kleurtjes. Dat past voor mij écht bij de lente. En natuurlijk opvallende roze neon tinten op de nagels, vind ik ook echt passen bij de lente.

Hoe zit het met je favoriete lentekleur in het algemeen?
Ik heb niet echt één favoriete lente kleur én ook niet echt een favoriete kleur. Ik vind alle kleuren eigenlijk wel mooi. Roze, blauw, groen, rood, paars… Ik kan echt niet kiezen, haha.

Favoriete Starbucks drankje om te drinken in de lente?
Bij Starbucks drink ik vrijwel altijd warme chocolademelk en dan het liefst in hazelnootsmaak. In de lente heb ik soms wat meer behoefte aan iets wat meer verfrissend is. Laatst zag ik bij Starbucks dat ze ook twee verfrissende drankjes hebben. Eén met limoen en de ander met bramen. Die zou ik wel eens willen proberen!

Merk je dat je meer kleur gaat dragen nu de lente er is?
Ja! Ik draag normaal al redelijk veel kleur, maar nu de zon lekker schijnt vind ik het nog leuker om leuke kleurtjes aan te trekken. Meestal houd ik de kleur van mijn broek vrij neutraal en kies ik voor een opvallende top!

Waar heb je het meeste zin in als het gaat om de lente van dit jaar?
Sowieso de temperaturen in de lente vind ik heerlijk. Na zulk koud weer in de winter heb ik altijd echt weer behoefte aan lekkere warme temperaturen! In mei mag ik afrijden, dus hopelijk heb ik deze lente ook mijn rijbewijs, dat zou super zijn! Daarna ga ik een paar dagen met mijn vriend naar Londen en daar heb ik ook heel veel zin in.

Ga jij nog iets leuks doen in de vakanties tijdens de lente?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!