TAG | Why do you wear make-up?

7 dec 2012

Ik houd van tags! Deze tag gaat ook alweer een tijdje rond in blogland en het leek mij leuk om hem ook te doen. En leuke tag en ook weer een beetje persoonlijk!

In deze tag beantwoord ik een aantal vragen over make-up. Onder andere waarom ik make-up draag en hoe ik me voel als ik geen make-up op heb!

1. Wanneer ben je begonnen met het dragen van make-up?

Ik ben al op best jonge leeftijd begonnen met het dragen van make-up. Al sinds groep acht gebruik ik make-up. Niet veel hoor! Alleen wat mascara en een leuke lipgloss. Ohja én blauw oogpotlood. Ik snap nog steeds niet waarom ik toen zowat elke dag blauwe oogpotlood af had.

Vanaf de tweede in de middelbare begon ik iets meer make-up te dragen, zoals eyeliner en wat meer mascara. Toen droeg ik een tijdje niet zoveel make-up meer. In de eerste van het HBO toen ik 16 was, begon ik meer wat meer met make-up te experimenteren. Foundation, oogschaduw, lippenstift…
 

2. Hoe voel je je zonder make-up?

Naakt. Over het algemeen draag ik niet heel veel make-up, meestal alleen  wat mascara en een dun laagje bb cream. In de zomer – voornamelijk op vakantie – loop ik gemakkelijk rond zonder make-up. Toch voel ik me zelfverzekerder als ik wat mascara op heb.

Ik kan trouwens ook echt niet zonder nagellak! Er gaat haast geen dag voorbij dat ik geen nagellak op heb. Ik vind ’t gewoon zo gezellig staan zo’n leuk kleurtje!
 

3. Wat vind je leuk aan make-up?

Ik vind het leuk om te experimenteren met make-up. Bijvoorbeeld met verschillende kleuren oogschaduw of lippenstift. Of experimenteren met hoe je je gezicht het best uit kan laten komen, door bijvoorbeeld te shapen.

Maar het mooist aan make-up vind ik dat het je – mits goed aangebracht – een hele andere uitstraling geeft. Met een smokey eye kun je er heel mysterieus uit zien, maar met alleen wat mascara, concealer en blush zie je gelijk een stuk frisser uit.
 

4. Wat zijn je 3 ‘holy grail’ items?

Allereerst de BB cream van Garnier. Ik heb niet zoveel dekking nodig. Hierdoor komt er dus geen dikke laag foundation op je gezicht te zitten. Ook voelt het niet alsof je iets op je gezicht hebt, perfect!

Verder kan ik echt niet zonder mijn Applelicious lipbalms van NYC. Nu het kouder weer wordt, zijn lippen heel erg droog. Deze lipbalms doen goed hun werk, want ze hydrateren m’n lippen erg goed!

Rose Gold van Sleek is mijn laatste holy grail. Ik vind deze blush écht prachtig. Die gouden gloed is erg mooi. Deze blush geeft je een frisse uitstraling en hij staat echt werkelijk iedereen prachtig.

Ik tag geen mensen in het bijzonder, als je wilt mag je de tag natuurlijk gewoon overnemen. Doen hoor! Is echt superleuk, haha.

Wat vind jij eigenlijk zo leuk aan make-up?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Leuke tag! Ik voel me ook behoorlijk naakt zonder make-up. Ik ga de deur niet uit zonder in ieder geval mascara (anders lijkt het alsof ik geen wimpers heb!), blush en mijn brows gedaan te hebben.

  2. Ik ben niet zo’n beautyqueen als veel andere meiden. De ene dag maak ik me mooi op met alles op er en er aan en de andere dag ga ik gerust zonder ook maar een spoortje make-up de stad in of boodschappen doen :)! Uitgaan zonder make-up zou ik dan wel weer nooit doen haha, maar dat is ook gewoon leuk om lekker voor de tijd te tutten met vriendinnen! Leuke tag meid,

    xx Rosie

  3. Leuke tag! Kan zelf heel goed de ene dag in vol ornaat met allerlei soorten make-upjes rondlopen, en de volgende dag zonder iets. Zeker als ik er vroeg uit moet wordt die make-up hem echt niet hahaha.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!