That’s the Question #1

15 apr 2012

Vandaag iets nieuws op BeautyChef!
Ik ben wel benieuwd wat jullie van de laatste beauty-trends vinden en hoe jullie over sommige producten denken.

Daarom: That’s the Question (TTQ).
In dit artikel kan jij je mening geven over het onderwerp dat ik heb uitgekozen voor de TTQ. Dus, laat maar horen!

Toen ik een beetje aan het googlen was, stuitte ik op het volgende: een nieuwe, luxe gezichtsbehandeling. Nu zal je denken: Wat lekker! Maar lees eerst maar even verder…

Een Japans beautycentrum in New York introduceert de ‘Geisha Facial’.
Benieuwd naar het geheim van deze nieuwe behandeling? Vogelpoep!

Geisha’s en Japanse acteurs moeten voor hun werk altijd zware witte make-up op.
Het schijnt dat poep van de nachtegaal erg goed helpt bij het er afhalen van deze make-up.  Zij zweren er al bij! En nu? Nu is het onderdeel van een luxe gezichtsbehandeling. Het komt direct uit Japan. Het komt aan in een poedervorm.

Als je dus niet weet dat het vogelpoep is, zie je het ook niet. Wel zijn alle bacteriën gedood. Voor $216 kun jij in New York een gedurende 50 minuten durende behandeling je gezicht laten insmeren met vogelpoep. Ik heb gelezen dat Victoria Beckham al een grote fan is van deze behandeling.

Een klant die de ‘Geisha Facial’ onderging zegt hierover: “Als het goed is voor de grond, is het ook goed voor mijn huid. En het stinkt helemaal niet, zelfs het kleuren van haar ruikt erger”.

“Wat vind jij hiervan? Als het echt zou helpen – en meer mensen doen het, zou jij dan vogelpoep op je huid laten smeren (in poedervorm dus je herkent ’t helemaal niet terug!), of wil je voor geen goud zoiets op je huid hebben?

Wat ik hier zelf van vind… Nou ik vind het een beetje raar. Ik zou niet zo snel poep op mijn gezicht laten smeren, maar ik denk dat dat de eerste indruk is van heel veel mensen. Als ik echt ergens ontzettend last van zou hebben, en vogelpoep is het enige dat helpt, dan zou ik het wel willen overwegen. Maar dan moet het wel heel erg zijn, voordat ik dit zou overwegen. Ik vind het toch een gek idee om zoiets op je huid te hebben. Ik hoop niet dat deze hype ook overvliegt naar Nederland!

Laat maar horen wat jullie ervan vinden!

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Haha interessant zeg! Ik zou niet willen zeggen dat ik het nooi zou gebruiken, als het heel goed zou werken, dan zou ik het wel willen proberen. Maar niet als het zo duur is! Het voordeel van zo’n ‘product’ gebruiken lijkt me juist dat het goedkoop is, maar ik kan me voorstellen dat het zo duur is omdat het erg verwerkt moet worden door inderdaad bacteriën te doden en het in poedervorm te krijgen. Nou, misschien als het heel goedkoop én een wondermiddel zou zijn, dat ik me wel over het idee heen zou kunnen zetten. Trouwens, een beetje genant misschien, maar ik had een paar jaar geleden dat er een vogeltje op m’n hoofd poepte en het kwam een beetje half op m’n slaap terecht en dat brandde toen echt als een gek! Raar hè? Misschien heeft het dus wel een soort van exfoliërende werking ofzo :P

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!