That’s The Question #10
De afgelopen 9 TTQ’s gingen allemaal over beauty. Natuurlijk gaat mijn site over veel meer alleen beauty. Daarom vandaag een vraag over food. Lees snel verder voor alweer de tiende ‘That’s The Question’.
Ik houd echt enorm van ijs! Het maakt niet uit of ’t zomer of winter is. Zelfs als ik propvol zit kan er altijd wel een ijsje bij. Het lekkerste ijs? Daar hoef ik niet lang over na te denken: Ben&Jerry’s. Toch vind ik dat wel erg duur en daarom ga ik meestal voor de budget variant van de Lidl. Lijkt er precies op!
Als je zelf een Ben&Jerry’s smaak samen zou mogen stellen, wat zou je er dan allemaal in doen?
Zelf weet ik het wel! Ik houd ontzettend van de smaak Cookie Dough. Ik zou kiezen voor vanille ijs als basis. Natuurlijk met heerlijke stukjes koekjesdeeg erin. Ook houd ik enorm van chocolade. Daarom zou ik er pure en witte chocolade stukken in willen hebben. Noten vind ik ook lekker, daarom zou ik er zeker hazelnoten en walnoten doorheen doen. Daarna zou ik het ijs afmaken met een heerlijke karamel saus erdoorheen.
Ik ben heel erg benieuwd naar jouw mening! Laat dus even weten wat jouw favoriete smaak zou zijn en hoe je die zou noemen!
Liefs,
Joyce.
Psssstt: Vergeet je niet mee te doen aan mijn winactie? Je kan 20 euro winnen te besteden bij Groupon!
ik zou iets met veel verschillende soorten chocolade en gepofte rijst doen :D nommm!
Ik zou ook voor chocolade gaan! I love it :)
Vanilleijs met pecannootjes en veeeeeeel chocolade & ook stukjes lijken me lekker haha
Ik hou van verschillende chocolades. Gemengt met kersen ofzo.
Liefs, xxx
Hmm we hebben ongeveer dezelfde smaak.
Ik zou het cookie dough ijs als basis nemen en dan een van mijn favoriete notensoorten (walnoten, macadamia of pecannoten) erdoorheen samen met karamel!
Je hebt een goede smaak, haha! ;)
*is nu aan het watertanden* Dat ijs ziet er ZO lekker uit!
dat is lastig! iets met caramel :)
Zoooo lastiggg!!! :) UHM … ja, dat zal iets worden met: chocolade, amarene kersen, echt zo’n BOM :P
Ik zou hetzelfde doen als jij doet, alleen zou ik de pure chocloade eruit halen (daar houd ik niet van).
Krijg er wel trek van :)