That’s The Question #11

6 dec 2012

Een leuke (bij)baan krijgen, lekker eten, lachen met vriendinnen, zoveel maanden/jaren samen zijn met je vriend, jarig zijn, iets leuks winnen, een goed cijfer halen.. Dit zijn allemaal super leuke momenten.

Wat is ‘geluk’ nou eigenlijk? Iedereen heeft daar zijn eigen gedachten over. Als je aan een aantal mensen vraagt wat zij nou precies verstaan onder geluk, heeft iedereen daar wel een andere mening over.

Ik denk dat ieder van jullie weleens een ‘geluksmomentje’ heeft gehad. Weet je wat ik bedoel? Zo’n moment waarop alles perfect samen komt en je denkt dat het gewoon niet beter kan.

Zelf had ik dat deze vakantie, toen ik samen met mijn vriend naar Griekenland ging. Gezellig samen met mijn vriend zijn, lekker eten, lekker weer en natuurlijk een prachtige omgeving. Toen was ik écht heel gelukkig.

Wat is jouw ultieme geluksmoment?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik heb eigenlijk al alle geluk van de wereld in m’n leven. Familie, vrienden en de liefste vriend, het gaat goed met m’n studie en ik doe een studie waarmee ook de toekomst er redelijk zonnig uit ziet. Maar ik denk dat ik het allergelukkigst ben als ik m’n vriend heel erg aan het lachen maak. Klinkt misschien een beetje willekeurig, maar dan word ik altijd helemaal warm van binnen. :)

  2. Mooi geluks moment! Ik ben het gelukkigst met veel mensen om me heen waar ik om geef. Een glas wijn, de zon, sneeuw, samen zijn met mijn vriendje, andere cadeaus geven. ga maar door haha.

  3. Als ik wakker wordt naast mijn lieve vriendje heb ik eigenlijk altijd wel zo’n geluksmomentje. Maar er zijn nog zoveel andere dingen waar ik me heel gelukkig door kan voelen. Vind het ook altijd superleuk als ik jou na een lange tijd weer zie en we weer lekker kunnen bijkletsen! (:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!