That’s The Question #12

14 feb 2013

Hij is terug van weggeweest! That’s The Question #12 alweer. Al toen in mijn blog begon (bijna een jaar geleden) had ik deze rubriek al, maar toch is ‘ie een beetje uit beeld verdwenen. Vandaag heb ik een nieuwe vraag voor jullie. Heel toepasselijk voor deze dag!

Misschien niet heel beauty-gerelateerd maar hij is wel erg toepasselijk voor vandaag. Het is vandaag namelijk Valentijnsdag! Gisteren ben ik gezellig met m’n vriend naar de film geweest en uit eten geweest. Op de twaalfde waren we 20 maandjes samen en 2 dagen later – vandaag – is het Valentijnsdag. Daarom hadden we het besloten om het op de 13e te vieren, gewoon ertussen in.

Zelf had ik een leuke Valentijnskaart gekocht en ik kon niet wachten – ik heb hem gisteren al gegeven, haha. Aan de ene kant vind ik het heel een commercieel gedoe, je moet natuurlijk veel vaker laten zien dat je van elkaar houdt. Maar toch vind ik het ook wel weer leuk om toch iets te geven op Valentijnsdag. Heeft toch wel iets speciaals.

Ga jij nog iets leuks doen vandaag? En wat vind jij van Valentijnsdag?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Vanavond spreken we af en dan geef ik mijn cadeautje en als het goed is heeft hij ook een cadeautje. Valentijnsdag vind ik wel leuk. Sommigen vinden het echt onzin, maar het is toch schattig om een kaartje voor hartjes te krijgen?

  2. Nee, wij doen er niet echt wat aan. Ik heb gezegd dat we er dit jaar niks aan gaan doen. Meestal kreeg ik wel rozen ofzo, maar ik vind het een beetje onzin dat het per se vandaag moet. We hebben vandaag trouwens weinig tijd voor elkaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!