That’s The Question #13

31 mrt 2013

Jullie weten nu inmiddels vast wel dat de Sephora ons land gaat verlaten. Ik ben wel benieuwd naar de dingetjes die jullie nog snel hebben gekocht, of misschien nog wel gaan kopen! Voordat ze binnenkort niet meer verkrijgbaar zijn!

Ik heb gehoord dat Urban Decay wel in Nederland blijft als het goed is. Want L’Oreal zou Urban Decay namelijk over hebben genomen. Ook Benefit blijft nog steeds in ons landje, want dat merk is namelijk te koop bij Douglas.

Zelf heb ik het ontzettend druk gehad de afgelopen dagen, dus ik ben helaas nog niet naar de Sephora geweest. Begin volgende week wil ik toch nog even langs gaan om te gaan kijken wat er nog ligt. Ik zou nog wel graag een palette van Too Faced willen hebben, met name het Natural Eye palettee. Verder vind ik de blushes van Sephora ook erg fijn, daar zou ik er ook nog wel eentje van willen scoren.

Ik ga er gewoon vanuit dat het meeste nu weg is, maar toch kan ik het niet laten om over een paar dagen nog even een kijkje te nemen.

Welk product raad jij aan om nog snel te kopen voordat het te laat is?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik heb een blush van sephora gekocht, n07 een matte roze blush. Heel fijn idd! :) een palette van too faced zou ik ook nog wel graag willen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!