That’s The Question #2

12 jun 2012

De eerste ‘That’s The Question’ is alweer een poosje geleden. Ook vandaag wil ik jullie weer een beauty-gerelateerde vraag stellen. Ik vind het altijd leuk om jullie mening te horen, so tell me!

Vreselijk… Het is laat, je bent moe en wil naar bed. Maar er is nog één ding dat je moet doen. Je make-up eraf halen. Wat een enorme rotklus is dat!

Maar, waarom is het eraf halen van je make-up eigenlijk zo belangrijk?
Als je dit niet doet, kan het grote effecten hebben op je huid. Je huid wordt er dof van en je krijgt (sneller) puistjes. Door niet verwijderde mascara kunnen je wimpers uitvallen en kun je last krijgen van geïrriteerde ogen.

Als ik dit zo allemaal op een rijtje zie staan, zie ik eigenlijk dat het best slecht is om je make-up er niet af te halen. Toch moet ik eerlijk bekennen dat ik niet altijd netjes mijn make-up eraf haal ’s avonds. Meestal ben ik dan moe en wil ik gelijk mijn bed induiken. Best stom, want m’n gezicht voelt altijd veel frisser als ik mijn make-up wel heb verwijderd. Ach, gemakzucht he….

Haal jij je make-up er elke avond netjes af? En zo ja, wat is dan jouw ‘beautyzonde’?

Liefs,
Joyce.

Reacties

 1. Yep, ik haal het er elke avond af! Ik vind het echt verschrikkelijk om te doen soms, maar ik weet dat het alleen maar erger wordt als ik het erop laat zitten :) Mijn beautyzonde? Ik zou meer maskertjes moeten gebruiken en meer moeten scrubben. Mijn gezicht scrub ik max. 1 per week en mijn lichaam nog minder! Daar begin ik pas mee, wanneer ik wil bruinen :)

 2. Mijn make-up er af halen vind ik echt een vreselijke rotklus. Dit vind ik toch echt wel een van de vervelendste klusjes (op je kwasten schoonmaken na). Als ik net van een feestje kom is het al gauw 2 uur en heb ik er al gauw geen zin in. Door de weeks probeer ik dit elke dag te doen maar soms betrap ik mezelf erop dat ik zonder er bij na te denken in bed stap. Oeps..

 3. Nee om heel erg eerlijk te zijn doe ik het ook niet elke avond ik ben ook vaak te moe en al die moeite haha .
  terwijl het binnen een paar minuten is gedaan , maar ik probeer het altijd wel zo vaak mogenlijk te doen.

 4. Ik draag eigenlijk bijna nooit make-up, Alleen mascara bij ‘speciale gelegenheden’ :P. Dat maakt m’n gezicht wassen ’s avonds wel een stuk makkelijker. Als ik heel lui ben doe ik alleen wat water. Ik denk dus eerder dat mijn grootste beautyzonde is: te lui zijn om make-up te dragen. Telt dat?

 5. Meestal haal ik het er wel van af. Alleen als ik ben uitgegaan, heb ik vaak geen zin om het eraf te halen. Maar of je nou wel of geen make-up op hebt, het is sowieso beter om je huid te reinigen ’s ochtends en ’s avonds.

 6. Ja, ik haal elke avond mijn make-up eraf! Ook als het vijf uur in de ochtend is, ook als ik mijn reinigingsproducten niet meer zo goed zie staan, of ineens mijn stash verdubbeld is. Altijd! Ik heb niet echt een beautyzonde, oh.. ik was niet elke week mijn kwasten. :’)

 7. Ja ik haal mijn make-up er altijd af!
  En beautyzonde, ik heb dezelfde als Cynthia. Ik heb niet altijd tijd om mijn kwasten te wassen want soms ben ik veel onderweg en natte kwasten is ook niet alles :P

 8. Ja altijd *_* Ik kan niet slapen als ik nog make-up op heb, het voelt zo vies dan. bahbah.
  Mijn beauty zonde.. ahh.. als ik gestressed ben dan ga ik altijd aan mn gezicht zitten :/ waardoor ik meer en/of ergere onzuiverheden krijg.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!