That’s The Question #5

20 aug 2012

Ik heb weer een nieuwe That’s The Question voor jullie! Mijn stash begint al aardig te groeien, maar ik gebruik natuurlijk niet alle producten elke dag. Vooral niet als ik haast heb, dan heb ik niet de tijd om alle oogschaduw uitgebreid te blenden.

 
 
 
Ik sta altijd pas heel laat op. Ik blijf net zolang in m’n bed liggen, totdat het echt niet meer kan. Dan spring ik er uiteindelijk toch uit; met als resultaat dat ik alles heel snel moet doen. Natuurlijk heb ik dan niet veel tijd voor mijn make-up. Vaak doe ik dan alleen wat mascara, eyeliner, lippenstift en bronzer en/of blush op.

Nu is mijn vraag aan jullie: ‘Als je echt hele erge haast hebt en je kunt maar één make-up product opdoen, welke zou je dan kiezen?’

Voor mij is het heel gemakkelijk, zonder twijfel: mascara. Daar krijg je een hele open blik door. Buiten dat ziet het er ook gewoon heel mooi uit vind ik. Als ik geen mascara op heb, voel ik me echt ‘naakt’ om het maar zo te noemen.

Nu heb ik het geluk dat ik een huid heb met weinig oneffenheden, anders had ik waarschijnlijk voor een foundation gekozen.

Als je echt hele erge haast hebt en je kunt maar één make-up product gebruiken, welke zou je dan kiezen?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Gelukkig ben ik nu een stuk lichter qua haarkleur, dus mijn wenkbrauwen spreken meer, maar ik zou ook voor de mascara gaan. Hierdoor spreekt je gezicht meer, je ogen zijn ook weer aanwezig en je hebt een frisse uitstraling. Mascara it is!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!