That’s The Question #6

4 sep 2012

Het is weer zover! School is voor de meesten weer begonnen, helaas. Het is gedaan met de vakantie! Welke beautyspulletjes neem jij mee naar school?

Eigenlijk neem ik amper beautyspulletjes mee naar school. Ik ken meiden die hun hele toilettas meenemen, maar voor mij is dat onnodig. Als ik lippenstift op heb, dan neem ik die meestal wel mee om het even bij te werken. Ook zit er standaard een labello en zakdoekjes in.

Ik zorg wel altijd dat ik iets bij me heb om m’n handen schoon te maken. Laatst heb ik bij The Body Shop een kleine ‘Hand Cleanse Gel’ gekocht van 60 ml. Heel handig om mee te nemen.

Als ik een lange dag heb op school (of vroeg moet beginnen) doe ik meestal alleen wat BB cream, mascara, eyeliner en lippenstift op. Dus ik hoef eigenlijk ook niet zoveel bij te werken!

Nu is mijn vraag aan jullie; welke beautyspulletjes nemen jullie altijd mee naar school in je handtas?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik neem altijd vasaline mee! En soms op lange dagen poeder.. Zodat wanneer ik een glimhoofd heb het even mat kan maken! Ook neem ik vaak een mini inklalborsteltje mee waar een spiegeltje in zit en nog deo!

  2. Ik neem altijd creme mee naar school. Vooral als ik die ochtend heb gedoucht. Dan worden mijn handen erg droog. Ik smeer dan na het douchen natuurlijk wel bodylotion en creme op alleen op een of andere manier worden ze zodra ik op school zit weer droog, hihi. Liefs x

  3. Ik heb een leuke toilet tasje gekocht bij de primark met 2 vakjes. En omdat ik schoonheidsspecialiste doe, heb ik altijd sminth (ofz) mee tandpasta, flosdraadjes, elastiekjes haarknipjes en schuifjes. Altijd ook handcreme want ik moet vaak me handenwassen bij een behandeling. en in het andere vakje paar basic makeup, foundation, vasaline for lips, mascara, blush en een spiegeltje. hihi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!