That’s The Question #7

24 sep 2012

Hee lieve meiden! Ik ben een tijdje terug getagd door Marjorie, ik heb de Liebster Award gekregen van haar! Ik moest een aantal nieuwe vragen verzinnen voor de meiden die ik heb getagd. Dus voor jullie heb ik nu ook deze leuke vraag.

Limited editions, bijna elk merk brengt er wel meerdere per jaar uit. Budget merken, maar ook high-end merken! En natuurlijk is niet elke limited edition hetzelfde. De één bevat felle kleurtjes en de andere limited edition is bijvoorbeeld geïnspireerd op alledaagse looks.

Ik zat hier laatst over na te denken. Welke limited edition zou mij nu echt geweldig lijken? Toen kwam ik op de volgende vraag uit..

Als je een limited edition mocht maken, van welk merk zou dat dan zijn, hoe zou de limited edition heten en hoe zou ‘ie eruit zien?

Zelf zou ik het liefst een limited edition maken van het merk Catrice. Lekker budget! Ik zou graag een alledaagse, maar toch chique limited edition uit willen brengen. Klassieke kleuren. Ook ga ik voor een strak uiterlijk, zwart en mat. Hoe ik mijn lijn zou noemen? Heel gemakkelijk: Daily Chique.

Niet dat ’t ooit zal gebeuren, maar ach… Fantaseren mag altijd toch, haha!

Laat me ook jouw mening horen! Ik ben benieuwd… Als je een limited edition mocht maken, van welk merk zou dat dan zijn, hoe zou de limited edition heten en hoe zou ‘ie eruit zien?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik zou een limited edition maken met duochrome oogschaduwkleuren. Een paar mooie multichrome lakjes er bij en twee neutralere lipsticks. Ja, dat zou ik wel wat vinden!

  2. Ik zou ook een limited edition maken van Catrice. Een mooi oogschaduw pallet met matte en donkere kleuren! Ook mooie donkere maar toch felle kleuren lipstick! En misschien zou het ook leuk zijn als ze een eigen bb cream uit zouden laten komen ;)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!