That’s The Question #8

10 okt 2012

Ik was gisteren met m’n beste vriendin naar de stad, lekker winkelen! Tijdens het shoppen gingen we ook naar de Sephora toe en daar zag ik de twee NAKED palette’s liggen. Toen kwam er gelijk een ‘That’s The Question’ bij me op.

De twee palettes lijken best wel op elkaar. De kleurtjes zijn wat anders en de palettes zijn anders vormgegeven. Zo is het eerste palette bijvoorbeeld van een soort ‘stof’ en het tweede palette helemaal van metaal. Ook zit er in het tweede palette een grote spiegel. De palettes verschillen dus wel van elkaar!


Boven NAKED 2 en onder NAKED 1

Nu wil ik aan jullie vragen: voor welk palette zou jij gaan, als je ze allebei ziet staan, maar je wilt er maar één kopen? Ik zou sowieso voor de NAKED 2 gaan. Waarom? Ik vind de kleuren mooier bij elkaar aansluiten. Van het NAKED 1 palette vind ik de meest rechter kleur er bijvoorbeeld helemaal niet bij passen. Het design van NAKED 2 vind ik ook veel mooier en strakker. Het materiaal waarmee gewerkt is, maar ook de mooie grote spiegel. Yep, wanneer ik het me kan veroorloven, ga ik het NAKED 2 palette kopen!

En jij? Voor welk palette zou jij kiezen? NAKED 1 of NAKED 2? En waarom!?

Liefs,
Joyce.

Bron foto’s

Reacties

  1. Zelf heb ik naked 2 ! Die vind ik persoonlijk mooier ! Maar daar zit een lipgloss bij als je naked koopt heb je ook gelijk een goede eyeschadow base ! Het is moeilijk maar ik zou voor Naked 2 gaan !

  2. Definitief 2, heb 1 en 2 gehad maar ik pakte op een geven moment alleen maar 2. met mijn eerste palette deed ik echt niks en heb ik uiteindelijk een vriendin er blij mee gemaakt. Het is maar net waar je zelf van houd, hou je van warme kleuren zou ik voor 2 kiezen hou je van koeleren kleuren dan kies je 1:-)

  3. Ik kan echttt niet kiezen nu ik deze foto zie?! Eerst wou ik altijd 2 omdat daar meer taupe kleuren in zitten, dat staat beter bij mijn gezicht vind ik. Maar nu ik deze foto zie, weet ik het oz net niet hoor!

    Leuk artikel Liefs xx

  4. Ik zelf heb het Naked 1 pallette en kan alle kleuren wel goed gebruiken, ook de laatse kleur,Die combineer ik bijvoorbeeld met de echt huidkleurige kleuren in het pallette,
    Ik heb dit pallette eigenlijk toevallig gekocht op de boot van Engeland terug naar Nederland omdat ik nog ponden over had, dus een geluk dat ik dit pallette kon aanschaffen. Ik ben er erg blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!