That’s The Question #9

8 nov 2012

Vandaag heb ik weer een nieuwe That’s The Question voor jullie! Ik ben van plan om deze rubriek – waarin ik om jullie mening vraag – eens in de twee weken te doen, elke keer op donderdag!

Oké, vandaag heb ik een lastige vraag voor jullie. Ik denk dat deze vraag voor elk meisje wel moeilijk is, tenzij je helemaal niet van make-up houdt, haha.

Als ik ga shoppen kijk ik meestal voornamelijk voor kleren, omdat ik dat echt nodig heb. Make-up is bij mij altijd meer een impulsieve aankoop. Dan koop ik het gewoon omdat ik het mooi vind. Toch denk ik dat ik maandelijks wel ongeveer evenveel geld uitgeef aan make-up als aan kleding.

Stel: je mag 500 euro besteden. Maar…. Alleen aan kleding of make-up! Wat kies jij?

Nou girls, wat een heerlijk dilemma weer hé. Ik denk dat als ik echt zou moeten kiezen dat ik dan voor kleding zou gaan. Kleding is toch over het algemeen wat duurder en heb je echt nodig. Als je van die 500 euro genoeg kleding hebt gekocht, kun je verder je salaris lekker uitgeven aan make-up. Zo zie ik het! En jij?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Hier hoef ik niet lang over na te denken; kleding! Zoveel make-up draag ik niet – maar heb ik inmiddels wel. =P
    Trouwens 500 euro in 1 maand uitgeven aan kleding en makeup vind ik al onwijs veel! Ik geef max 200 euro uit, en dan vind ik dat nog veel. =P

    • Oh hihi, dat bedoelde ik niet hoor. Ik bedoelde dat het bedrag dat ik uitgeef aan kleding en make-up ongeveer gelijk is, haha ;p. Maar ik snap wel waarom je dat dacht! Staat er idd een beetje raar!

  2. Kleding ! Omdat ik het altijd fijn vind om niet elke keer in dezelfde kleding te lopen, afwisseling vind ik wel fijn.
    Btw, je heb een leuke site. Ik ga je nu volgen via bloglovin, een nieuwe volger erbij !
    Liefst, Saarske

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!