The Body Shop – Valentijnscadeau

26 mrt 2012

Ook al is Valentijnsdag alweer een tijd geleden, ik wil toch even aan jullie laten zien wat ik van mijn vriend heb gehad! Als het goed is, is het namelijk nog steeds te koop bij The Body Shop.

12 februari hadden we 8 maanden een relatie. Op die dag zelf konden we niets speciaals doen, want het viel op een zondag, en ik moet af en toe werken op een zondag. Zo ook deze zondag.

Daarom hadden we besloten om op 14 februari wat leuks te gaan doen. Zelf had ik valentijnscupcakes gemaakt voor hem, plus nog wat andere cadeautjes.
Toen was het tijd voor mijn cadeau… Toen ik het open mocht maken zag ik al gelijk dat het van The Body Shop was. Normaal heeft hij er een hekel aan om dat soort winkels in te gaan, en nu is hij er in z’n eentje naar binnen gegaan om een cadeau voor mij te kopen, hoe lief is dat!?

Dit tinnen doosje op zich, is al superschattig. Je kunt er dingen in bewaren en het staat hartstikke leuk!
Maar, wat zit erin???

Allemaal lekkere dingen van The Body Shop!

Dit zit er allemaal in:
– Strawberry Body Butter
– Strawberry Body Polish
– Strawberry Shower Gel
– Born Lippy Strawberry Lip Butter
– Zeep in hartvorm

Ik ben er erg blij mee! Ik houd heel erg van zeepjes e.d. met aardbeiengeur.
Vooral het hartvormige zeepje vind ik erg schattig en eigenlijk zonde om te gebruiken!

Wil je een review zien van een van deze producten, of misschien wel van de hele giftset? Geef dat dan even aan in de comments!

Wat vind jij van de giftsets van The Body Shop?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. De giftsets van de bodyshops zijn altijd leuk om te krijgen en ook om zelf te kopen als de feestdagen achter de rug zijn; dan kun je goede producten aan korting scoren!! :)

  2. Ahw wat lieeeeff! Ik ben over een weekje anderhalf jaar samen met mijn vriend en ik verheug me er enorm op. Ik vind liefde het mooiste wat er op de wereld is, for sure!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!