The Little Book of Earrings

8 jun 2012

Hey meiden! Ik kreeg laatst een superleuk mailtje in mijn inbox. Van Mascha, de eigenaresse van Lauzz.nl. Sinds deze week verkoopt zij iets heel leuks in haar webshop. Hier wil ik jullie wat meer over vertellen.

 
 
 
Lauzz.nl is de eerste Nederlandse webshop die  de populaire ‘The Little Book of Earrings’ verkoopt.  The little book of earrings is de nieuwste en beste manier om je oorbellen te ordenen, voor zowel thuis als op reis.  Het is ontwikkeld vanuit het probleem dat veel vrouwen hebben: hoe kan ik mijn oorbellen goed bewaren en hoe neem ik ze mee op reis?  Vaak liggen oorbellen in een bakje of op een hoop. Het gevolg hiervan is dat je geen idee meer hebt wel oorbellen je hebt en (nog erger) ze gaan snel kapot.

Zoals de naam al doet vermoeden is The Little Book Of Earrings een soort boek. Het bevat 4 pagina’s waarbij op iedere pagina 12 paar oorbellen bevestigd kunnen worden. In totaal passen er dus 48 oorbellen in het boek. De pagina’s zijn opgevuld met een soort foam en hebben kleine gaatjes zodat je oorbellen hier stevig in vastgehouden worden en als het boek gesloten is beschermd worden. De buitenkant is bedekt met kunstleer en een stevige sluiting.  Kortom een ideale oplossing voor het opslaan en vervoeren van je oorbellen!

The little book of earrings zijn in 4 kleuren te koop: roze, paars, goud en zilver.

Zelf vind ik het echt ideaal. Ik heb twee gaatjes in mijn oren, en in het bovenste gaatje draag ik vaak van die knopjes. Die kan ik dan mooi hierin doen, want nu liggen ze overal verspreid door mijn kamer!

Wat vind jij van dit ‘boek’?

Liefs,
Joyce.

Reacties

  1. Ik vind het echt een geniaal idee, het is handig om mee te nemen als je wegmoet, maar inderdaad, zo liggen ze niet door je hele kamer. Je ziet ook meteen als je er eentje mist, de paren maak je zo weer compleet!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!