This Moment Favorites #11

23 nov 2014

Favorieten, iedereen heeft ze – ik dit maand ook weer! Je kunt verwachten: producten van The Body Shop, een fijne deodorant, food en een super leuk fashion item. Here we go!

Over elk item dat ik laat zien, heb ik al wat geschreven. Ik heb telkens de linkjes erbij gezet, dus als je er meer over wilt lezen hoef je enkel maar op het roze gekleurde linkje te drukken.
 

BEAUTY | Instablur

Over dit product ben ik heel enthousiast. Als ik deze Instablur aan breng, voelt mijn hele huid heel zacht aan. Foundation of bb cream brengt een stuk gemakkelijker aan en blijft ook daadwerkelijk langer zitten. Omdat dit product de porieen kleiner maakt, ziet het er ook nog eens een stuk mooier uit. Dit is dus zeker een favoriet van de afgelopen tijd. De afgelopen twee weken heb ik hem bijna elke dag gebruikt, wanneer ik make-up droeg. Ik heb hier een uitgebreid artikel over geschreven met voor- en na foto’s. Klik hier om naar dat artikel te gaan.
 

BEAUTY | Lady Speed Stick – Aloë Protect

Dit was gewoon zo’n product dat ik echt eens moest proberen omdat iedereen hier lovend en enthousiast over was. Eerder was het niet in Nederland verkrijgbaar, maar nu kun je het heel gemakkelijk via internet bestellen. Ik koos voor de bovenstaande variant. Ik had deze namelijk al bij mijn zusje gezien en vond ‘m erg lekker ruiken. Over het resultaat ben ik tevreden. Geen witte strepen, voelt aangenaam aan op de huid en doet wat ‘ie moet doen. Klik hier om naar het volledige artikel te gaan.
 

BEAUTY | Fijian Water Lotus Perfume Oil

Nog een product van The Body Shop! In de bestelling die ik plaatste, zaten ook gewoon zulke leuke producten. Toen ik deze lijn voorbij zag komen op andere blogs, werd ik al enthousiast. Toen ik de kans kreeg om deze parfumolie met 50% korting te bestellen, liet ik dat natuurlijk niet aan mijn neus voorbij gaan. Het is een lekkere geur. Zwaarder dan ik had verwacht, maar dat trekt na een minuut of tien weer weg. Hierdoor houd je een heerlijk frisse geur over. De geur blijft lang zitten omdat parfumolie zo geconcentreerd is. Benieuwd naar de gehele review? Klik dan hier.
 

FASHION | Miss Etam Fringe Vest

Serieus, echt waar… Ik woon echt in dit vest, zo leuk vond ik hem! Toen ik met m’n moeder en zusje aan het winkelen was, zag ik hem ineens hangen. Hij was nogal aan de prijs, dus ik wist dat ik hem beter niet kon passen. Het onvermijdelijke gebeurde: ik paste ‘m en ik vond het vest geweldig. Geeft niet, want nu heb ik er een onwijs leuk vest bij. Gewoon van MissEtam! Ik heb er een outfit of the day mee gemaakt, klik voor die foto’s hier.
 

FOOD | Kruidnoten

Laat ik eerst eens even iets rechtzetten, mensen halen ze namelijk vaak door elkaar. Die harde dingen waar je soms bijna een tand op breekt, dát zijn kruidnoten. Die zachte dingen – dát zijn pepernoten. Vroeger haalde ik het namelijk altijd door elkaar! Een tijdje geleden heb ik voor de eerste keer kruidnoten gebakken en wat waren ze lekker! Er mocht wel iets meer zout door, maar verder waren ze perfect. Ik ga ze dit jaar zeker nog een keer maken, misschien voor 5 december! Je kunt het recept hier bekijken.
 

FOOD | Gevulde Speculaas

Net als de kruidnoten helemaal toepasselijk voor de tijd van het jaar. Ik ben gek op amandelspijs en overal waar het in zit. Gevulde koeken, banketstaaf, gevulde speculaas, noem het maar op. Het werd dus tijd om eens gevulde speculaas te maken – dit had ik namelijk nog nooit gebakken. Ik kan je één ding zeggen: hij was binnen no-time op, dus hij viel zeker weten in de smaak. Ook dit recept is zeker voor herhaling vatbaar. Ik krijg nu alweer trek als ik ernaar kijk. Het recept stond gisteren online, maar je kunt ook gewoon even hier klikken.

Dat waren ze alweer voor deze keer, mijn favorieten. Ik moest een beetje selectief zijn, want ik heb de afgelopen tijd een hoop leuke dingen of producten ontdekt. Maar ik plaats gewoon over niet al te lang een twaalfde editie en dan komen ze daarin aan bod!

Wat is jouw favoriete parfum?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!