This Moment Favorites #12

21 dec 2014

Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik word ’s ochtends heerlijk wakker. Door mijn nieuwe wekker, de Wake-Up Light van Philips, zeker een favoriet. Net als de rest van de dingen die in dit artikel aan bod komen!

Deze keer geen food, maar wel een hoop beauty producten. Ik wilde eigenlijk ook nog enkele Kerst recepten maken, maar daar heb ik geen tijd meer voor gehad. Verder ben ik ook niet thuis met Kerst. Wel organiseer ik Eerste Kerstdag een lekkere high tea, dus daar zal ik nog wel het één en ander van laten zien!
 

CARE – Hurraw! lip balm

Deze lip balm heb ik al een tijd in mijn bezit. Tijdens een event stond er een stand met natuurlijke cosmetica, waaronder het merk Hurraw! Ik mocht er één uitzoeken. De vrouw vertelde een interessant verhaal over de verschillende geuren en smaken van deze lip balms. Je hebt de standaard en dan heb je nog drie anderen. Deze drie passen bij drie verschillende persoonlijkheden. Die van mij sloot het best aan op de ‘pitta lip balm’ dus ik koos voor deze. Aparte smaak en dat is even wennen. M’n lippen worden hier overigens erg zacht van, alle velletjes verdwijnen!

Hier komt binnenkort nog een review van online
 

BEAUTY – Facial Creamy Scrub

Ook deze scrub heb ik al een tijdje in huis liggen, ik gebruik hem pas echt regelmatig sinds ongeveer anderhalve maand. Deze scrub voor het gezicht kocht ik bij de Bijenkorf tijdens de Dolle Dwaze Dagen. Deze was toen namelijk in de aanbieding voor maar drie euro. Er lagen een hoop verschillende producten van Freeman, maar deze sprak mij het meest aan. Ik ben er blij mee! De substantie is goed, niet te grof, maar ook niet te mild. Deze gebruik ik eens per week onder de douche. Reinigt je huid prima!

Hier komt binnenkort nog een review van online
 

BEAUTY – MAC Lipstick | Please Me


Dan over naar mijn favoriete lipstick, die ik al langer dan een maand met heel veel plezier (bijna) elke dag draag. Dit is dé perfecte lipstick voor elke dag. Neutraal, maar je hebt toch wat op je lippen en dat ziet er verzorgd uit. De kwaliteit en pigmentatie is goed. Ondanks het matte effect van de lipstick, smeert deze totaal niet stroef uit. Wel even goed de lippen scrubben van tevoren, dan komt de lipstick het best naar voren.

Klik hier om de review te bekijken
 

LIFESTYLE – Philips Wake Up Light

Je bed uit moeten is nooit een pretje, maar met deze wekker wordt wakker worden een stukje gemakkelijker en leuker. Voor mij werkt het verlichten van de kamer erg goed. Wel heb ik voor de zekerheid ook nog een geluid erbij, mocht ik niet wakker worden van het licht alleen. Je kunt kiezen tussen het geluid van de zee, vogels of gewoon de radio. Alles kun je precies naar jouw wens instellen. Ideaal, ik kan niet meer zonder!

Klik hier om de review te bekijken
 

HAIR – Schwarzkopf Anti-Pluis Crème

Mijn haar bevat veel pluis en dat is niet altijd even fijn, eigenlijk nooit – om eerlijk te zijn! Ik heb nog maar weinig producten gevonden die daadwerkelijk de pluis goed weghalen of verbergen, maar deze crème doet goed zijn werk. Veel heb ik er niet van nodig en mijn pluis verdwijnt als sneeuw voor de zon. Het enige nadeel is dat je haar er sneller vet van wordt, maar het scheelt dat mijn haar van zichzelf al niet echt snel vet wordt. Deze kocht ik in de sale bij het Kruidvat.

Klik hier om de review te bekijken
 

FASHION – Grey Mango vest

In de vorige favorieten kwam er al een vest in voor, nu weer. Wat kan ik ervan zeggen? Ik ben gewoon dol op mooie, warme vesten. Met dit vest van MANGO ben ik nog steeds erg blij. Ik heb hem gekocht voor een mooi prijsje en heb hem ook erg vaak aan. Vanwege de grijze kleur past ‘ie bij veel andere kledingstukken. De laatste tijd draag ik hem ook vaak dicht, vanwege de kou. Staat eigenlijk net zo leuk als wanneer ik ‘m open draag!

Kijk hier voor de volledige outfitpost

Wat is jouw favoriete lipstick?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!