This Moment Favorites #14

13 feb 2015

Producten die ik vaak en met veel liefde gebruik, laarsjes die ik bijna elke dag aan heb, een taart waar ik intens van heb genoten, kortom; tijd voor mijn favorieten!

Deze keer is het redelijk gevarieerd. De laatste tijd test ik wel veel haar producten, daarvan zijn deze twee producten echt top! Verder zie je nog een nagellakje voorbij komen, een lekkere taart, dagcrème en leuke laarsjes van Miss Etam.

HAIR | Aussie

Aussie, ik ben gek op het merk. De verpakking spreekt mij aan, evenals de geur. Als de producten dan ook nog goed hun werk doen is dat natuurlijk al helemaal fijn. Gelukkig ben ik helemaal weg van deze twee producten. Mijn haar wordt er zacht van en het valt gewoon een stuk beter. Eens in de week gebruik ik één van deze twee treatments in mijn haar en m’n haar kan er gelijk weer helemaal tegenaan!

Klik hier voor de review
 

HAIR | Guhl haarolie

Ik speel een beetje vals, deze is namelijk al eens voorbij gekomen. Deze haarolie vond ik zo fijn dat ik ‘m bij mijn favorieten wilde hebben. Toen ik eens terug bladerde op de site, zag ik dat hij al zo’n vijf maanden geleden ook al bij mijn favorieten stond. Dat geeft wel aan dat ‘ie echt fijn is. Hij ruikt lekker en maakt de puntjes van mijn haar lekker zacht. Gek, er staat hier nog geen review van online. Die moet er dan maar héél snel eens komen!
 

NAILS | Max Factor – Prussian Blue

Een tijdje heb ik geen nagellak gedragen. Vroeger beet ik nagels en nu al een hele tijd niet meer. Toch beet ik zo’n twee maanden geleden mijn nagels eens helemaal af. Waarom? Ik weet ’t niet, doodzonde, dat wel. Gelukkig zijn ze nu weer mooi en kan ik weer nagellak op. Dat staat toch een stuk mooier op verzorgde nagels. Ik koos als eerste voor deze kleur. Dit is een kleur die ik nog niet zo lang in huis heb. Ben er erg blij mee.

Klik hier voor meer foto’s

 

SKINCARE | Olaz dagcrème

Eerlijk is eerlijk, ik gebruik helemaal niet zo consistent dagcrème. Niet omdat ik het niet wil, maar omdat ik het gewoon vergeet. Deze kwam ik tegen toen ik mijn stash aan het opruimen was. Vervolgens zette ik hem bij m’n everday bakje en ik ging ‘m steeds vaker gebruiken. Het is een fijne dagcrème en ik gebruik hem met veel plezier. Héél bijzonder? Nee, maar wel gewoon erg fijn! Ik zal er binnenkort eens een review over schrijven.
 

FASHION | Laarsjes Miss Etam

Deze laarsjes, ik ben er helemaal gek op. Ik zag ze staan bij de sale. Zwarte laarsjes zonder hak had ik nog nodig, maar het lukte mij maar niet om een leuk paar te scoren. Toen ik deze zag, had ik het idee dat ze alsnog duur zouden zijn. Niets was minder waar, ze waren maar € 15,- da’s nog eens mooi meegenomen! Ze matchen goed bij vrijwel elke outfit en zitten lekker. Score!

Klik hier voor een outfit waar ik de laarsjes draag
 

FOOD | Valentine’s Day Cake

Last minute kwam ik met het idee om iets voor Valentijnsdag te maken, voorgaande jaren deed ik hier namelijk niets mee op de site. Toen ik tussen mijn bakspullen keek, zag ik dat er nog een hoop mixen waren die op moesten. De keus was dus snel gemaakt, ik bakte een taart. Hij viel hier thuis (en bij m’n moeders collega’s) erg in de smaak. Da’s nog eens lekker!

Heb jij ook één paar favoriete schoenen dat je het liefst elke dag aantrekt?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!