This Moment Favorites #15

20 mrt 2015

Meer dan een maand geleden plaatste ik mijn vorige favorieten. In de tussentijd heb ik weer een hoop fijne producten ontdekt, waaronder enkele budget items. Deze komen aan bod in mijn budget favorieten, voor nu alvast de rest. Inglot spulletjes, een te gekke blazer en moestuintjes die ik met veel plezier bijhoud.

Een tijdje kocht ik niet zoveel, maar met deze te gekke make-up producten kon ik mij gewoon niet meer inhouden. Ik kocht veel leuke dingen van Catrice, essence en Inglot.
 

Beauty | Inglot bestelling

Op Twitter las ik dat er een leuke sale gaande was bij Inglot. Ik had van dit merk alleen oogschaduw. Hier was ik enthousiast over, dus ik bestelde er nog een paar. Ook was er op veel nagellak vijftig procent korting, hier bestelde ik ook enkele kleuren van. Dit zul je dus binnenkort wel terug zien komen op de site. Ik heb al twee kleuren nagellak uitgeprobeerd en ik ben er enthousiast over!

Meer weten over deze producten? Klik dan hier.
 

Beauty | Nieuwe essence/Catrice producten

Over de assortimentsvernieuwing van essence en Catrice was ik al erg enthousiast toen ik het persbericht zag. Vroeger was Catrice mijn favoriete merk, nu kies ik liever voor essence. Catrice vind ik te duur en essence is een stuk goedkoper, terwijl de kwaliteit vaak hetzelfde is. Ik ben écht gek op de nieuwe nude lipsticks. Van Catrice kocht ik enkele producten van een limited edition. Een te gekke highlighter en twee kleuren nagellak. Van deze Catrice producten staan al reviews online. De essence producten zullen binnenkort voorbij komen.

Meer weten over deze producten? Klik dan hier.
 

Nails | Max Factor “Pandora Ruby”

Dit is echt zo’n kleur nagellak die altijd kan. Het is een prachtige, classy kleur. De nagellak brengt fijn aan en blijft ook nog eens aardig lang zitten. Hiervan kocht ik ook nog twee andere kleuren en daar ben ik ook enthousiast over. Wel moet ik eerlijk zeggen, dat ik dit meer een kleur vind voor de herfst. Zo met de lente in aantocht, ga ik liever voor de pastel kleuren. Maar dat neemt niet weg dat ik ’t een prachtige kleur vind.

Klik hier voor meer informatie over dit product.
 

Lifestyle | Moestuintjes

Ik ben gek op de moestuintjes van de AH. Met mijn klas verzorg ik moestuintjes, elk kind heeft er twee. Sommige doen ’t net wat beter dan anderen. Nu heb ik er zelf ook een hoop verzameld en deze ga ik thuis groeien. Het meest enthousiast ben ik over basilicum, bieslook, paprika, lente ui en aardbei. Leuk!
 

Fashion | Blazer uit Valencia

Toen ik afgelopen december naar Valencia ging, heb ik niet erg veel gekocht. Het moest namelijk allemaal met de handbagage mee terug. Wel kocht ik enkele dingen bij Stradivarius, waaronder deze prachtige blazer. Ze hadden hem in meer kleuren, maar deze kleur had ik nog nooit eerder gezien. Heel gaaf! Voor nu kan hij perfect. Het staat net wat mooier dan een vestje. Ja, ik ben echt weg van deze kleur. Binnenkort kun je een outfit hiermee vinden op de site.
 

Food | Mini Cinnamon rolls

Ohhh, het is alweer een tijdje geleden dat ik deze maakte, maar wat was ik er weg van. Het was zo simpel, maar zo lekker. Dit doet mij eraan denken dat ik het nog maar eens moet maken. Dan misschien ‘from scratch’ dus niet zo gemakkelijk met kant-en-klaar croissantdeeg. Op dit moment heb ik het druk, maar zodra ik niet meer fulltime stage loop ga ik véél bakken en koken!

Heb jij de moestuintjes van de AH ook thuis staan?

Liefs,
Joyce

Bloglovin’TwitterFacebookInstagramYoutube

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!