This Moment Favorites #6

4 apr 2014

This Moment Favorites… De laatste was alweer 4 januari. Maakt helemaal niet uit, want ik wil deze post alleen maken als ik écht favoriete producten heb ontdekt. Nu, bijna 3 maanden later heb ik weer enkele nieuwe favorieten, van deodorant tot nagellak!

The Body Shop – Shimmer Bauble Poederparels

Deze prachtige parels van The Body Shop. Herinneren jullie mijn post nog over mijn The Body Shop bestelling? Ik was er onwijs blij mee! De reden waarom ik deze bestelling plaatste, was ook vanwege dit product. Hij was enorm in de aanbieding! Nu de lente eraan komt en het zonnetje begint te schijnen, valt dit product natuurlijk onwijs mooi op. In het zonlicht zie je een prachtige glinstering op de wangen en waar je verder de highlighter aangebracht hebt. Erg mooi product dit.

The Body Shop – Vitamin E Hand & Nail Treatment

Deze treatment zat in dezelfde bestelling. Ik vulde een code in waarmee ik een gratis product bij mijn bestelling kreeg ter waarde van €11,-. Dat bleek dit product te zijn. Ik had al van de Vitamin E lijn gehoord en een hoop mensen waren er enthousiast over. Een handcreme gebruik ik meer in de winter, maar toch komt hij af en toe wel van pas moet ik zeggen. De geur is overigens heerlijk! Deze zit sinds ik hem heb aangeschaft standaard in mijn tas. Altijd handig om bij je te hebben!

AXE – Anarchy for her

Deze deodorant is al best lang uit, ik denk ongeveer twee jaartjes? Ik weet niet waarom ik hem nooit heb gekocht, ik denk dat de prijs mij tegenhield. Vijf euro voor een deodorant vind ik best veel, normaal gesproken betaal ik daarvoor hooguit €2,50. Toen er laatst een aantrekkelijke actie was, heb ik hem dan toch meegenomen. Het is een lekkere, vrouwelijke geur, maar ook niet té vrouwelijk – als je begrijpt wat ik bedoel. Niet zo “parfumerig”. Sinds ik deze deodorant heb, gebruik ik deze vrijwel altijd. Ik vind AXE sowieso erg lekker, ook voor mannen!

Essie – Smokin’ Hot

Ik heb zo mijn periodes. Het ene moment ben ik gek van lichte kleuren op mijn nagels, het andere moment kan het niet donker genoeg zijn. Van Essie heb ik twee prachtige donkere kleurtjes, zowel Bordeaux als Smokin’ Hot vind ik prachtige donkere kleuren. Nu met het lekkere weer misschien iets minder geschikt, maar toch blijf ik het mooi vinden. Al voel ik dat er nu wel weer een “lichtere periode” aan zit te komen. Wat dat betreft ben ik ook helemaal fan van Tart Deco van Essie, haha. Lichte Essie verslaving, had je ‘m al door?!

PearlMania – Soy Scents

Van deze webshop had ik een tijd terug een hele lekkere soyscent in de geur “Lovespell”. Helaas was deze geur toen (tijdelijk) uit het assortiment. Toen ik laatst weer eens keek, was hij er weer! Ik heb gelijk een hoop soy scents in deze geur besteld, maar ook enkele anderen. Misschien ontdek ik nog een favoriet! Dit keer ben ik voornamelijk gegaan voor de frisse geurtjes, ik bedoel: het is en blijft natuurlijk wel lente. Daarbij hoort de geur van versgemaaid gras, schone was, bloemetjes en citrus!

Zelfgemaakte kipsalade

Yum! Op mijn school had ik ooit een broodje kipsalade gegeten. Ik vond het zo lekker, heel anders dan een standaard salade uit de winkel. Toen kwam het laatst in mij op om dit broodje eens na te maken. Het was enorm geslaagd, ik denk dat ik dit binnenkort maar weer eens moet maken, haha. Dit mais broodje is trouwens ook echt té lekker, komt van de Jumbo!

Mijn zes favorieten van de afgelopen tijd op een rijtje. Heel divers weer, maar het zijn wel dingen die ik de laatste tijd graag/vaak gebruik of eet. Zodra ik weer nieuwe favorieten heb, laat ik ’t weten!

Wat is jouw favoriete soy scent geur?

Liefs,
Joyce

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Volg mij op social media en blijf op de hoogte van alle trends en ontwikkelingen!